2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفس های عمیق بکش ده تا به چیزی فک نکن فکر خیال نکنگاهی ادم تپش میگیره مشکل نیس از استرسه

مشکلم اینه تپش قلب گرفتنی فشارمم می‌ره بالا

خب که چی مثلا ! 

میترسم سکته کنم ☹️😭

وا همین دگ چون میترسی خابت نمیبره سکته چرا🤣🤣

من هزار بار نپش داشتم 

بیین اگر تا صب اینطوری بودی یه دکتر عمومی برو فعلا نوار قلبتو بگیره بببنه توشت جطوریه یه قرص بده بهت 

وا همین دگ چون میترسی خابت نمیبره سکته چرا🤣🤣من هزار بار نپش داشتم بیین اگر تا صب اینطوری بودی یه د ...

بابا من یبار سرما خورده بودم همسرم آورد برام‌سرم‌زد حین سرم من فشارم‌رف بالا تپش قلب اومد لرز اصلا حالم بد شد رفتم بیمارستان حالا از اونموقع یهو بدنم اینجوری میشه تپش قلب میگیرم فشارم می‌ره بالا اکو و نوار قلب گرفتن گفتن سالمی دردم ما مشخصه

خب که چی مثلا ! 

وا همین دگ چون میترسی خابت نمیبره سکته چرا🤣🤣من هزار بار نپش داشتم بیین اگر تا صب اینطوری بودی یه د ...

کاش میمودی باهم میخوابیدیم میترسم 😭

خب که چی مثلا ! 

13یا 1425سالمه

ازیزم خب ترسیدی 

بیین با مغزت فک کن 

اولا سنی نداری

دوما خودت داری میکی بخاطر سرم زدن همسرت ترسیدی

همین بخاطر اون ترسه این فشار استرسی بهت وارد شده 

بیین دگ بچه نیستی ک 

اگر قلبت بفرض مشکل داشت نوار قلبت نشون میداد اکو نشون میداد

وقتی نشون نداده هیچی نیست ینی

منم استرسی هستم گاهی مث تو میشدم یه تایمی دارو ارام بخش خوردم تحت نظر دکتر خوب شدم شبا نمیخابیدم بخدا

میخام اینو بهن قول بدم از قلبت نیست 

از استرسه همین 

استرس هم کسیو نمیکشه 

فقط ذهنتو مدیریت کن همین الان داری فکر و خیال میکنی ک وای سکته میکنم خب مشخصه نمیتونی بخابی

هیجی نیس بخدا اروم بگیر

ازیزم خب ترسیدی بیین با مغزت فک کن اولا سنی نداریدوما خودت داری میکی بخاطر سرم زدن همسرت ترسیدیهمین ...

از وقتی اون سرم کوفتی رو زدم بدنم کلا قاطی شد کاش. نمیزدیم هر دکتری هم میرم هیچی نمیگه آزمایش دادم همه چی اوکیه ولی انگار اون لحظه می‌خوام غش کنم 

خب که چی مثلا ! 

ازیزم خب ترسیدی بیین با مغزت فک کن اولا سنی نداریدوما خودت داری میکی بخاطر سرم زدن همسرت ترسیدیهمین ...

از شب وحشت دارم میترسم همش می‌خوام یکی پیشم باشه

خب که چی مثلا ! 

2790
2778
2791
2779
2792