2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفع نمیشه فقط تا درد نداری مشکلی نیست، من سونو ها تشخیص نمیدادن برام دردسر شد افتاد تو مجرا، خدا بهم ...

چرا سمت چپ شکمم خیلی درد میکنه بعضی اوقات،برای شما بزرگ بود؟

یعنی اصلا دفع نمیشه ؟درسته؟

دفع نمیشه مثل کلیه راه خروج‌نداره که،اگ وارد مجرا بشه مرگ رو جلو چشمات میبینی جونت به خطر میفته ،البته یه جای دقیق سونو برو

من پنج سال پیش درد شدید داشتم رفتم بیمارستان سونو انجام دادم اون موقع سنگهای ریز متعدد داشت صفرام که مجموع همگیش نزدیک به ده سانت بود🥶خیلی درد کشیدم ولی چون نوزاد داشتم نمتونستم اون موقع جراحی کنم بعد که بچم یکم بزرگتر شد رفتم برای جراحی که گفتن باید دوباره سونو بدی و خیلی گذشته از اون موقع

منم رفتم سونو و گفتن هیچی توی کیسه صفرا نیست😄دکتر بهم گفت بعد بارداری به خاطر هورمن ایناها مایع صفحات غلیظ ولجنی شده همچین چیزی و توی سونو قبلی درست تشخیص ندادن

خلاصه که من ازعمل جستم ولی شما مراقب باش

واسه من ۱۸میل بود با درد شدید ،عمل کردم خواهرم ۶میل بود درد نداشت قرص دادن خوب شد

ببخشید خواهرتون دادوها رو خورد لاغر و اینا نشد عوارضی داروها براشون نداشت چون بچه من کوچیکه ۱یگسالشه مبترسم دادو بدم

دفع نمیشه مثل کلیه راه خروج‌نداره که،اگ وارد مجرا بشه مرگ رو جلو چشمات میبینی جونت به خطر میفته ،الب ...

سونو که جای دقیقی رفتم برای منم دوتاس هرکدوم پنج میل ولی منم پسرم یکو نیم سالشه من فکر میکردم دفع میشه با دارو 

ببخشید خواهرتون دادوها رو خورد لاغر و اینا نشد عوارضی داروها براشون نداشت چون بچه من کوچیکه ۱یگسالشه ...

پس مگه نمیگن راه نداره که دفع بشه پس چطور برای ایشون دفع شده