2777
2789
عنوان

دلم گرفته

48 بازدید | 3 پست

کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدم 

مرگ رو نمیخوام

ولی ۱۵_۱۶ سالم که بود آرزو داشتم یه شخصیت بزرگ علمی بشم :") نه در حد نوبل ولی در حد اینکه احترام داشته باشم و هر کشور پیشرفته ای دلم میخواد برم :)

فکر نمی کردم یه روز بیام تو سایت لابه‌لای زندگی‌هایی که مسخره می کردم‌ بگم دلم گرفته

کاش اون قدری شانس داشته باشم که قبول بشم که یه قدم به اون پسر نزدیک بشم :)

امروز یک ساعت گریه کردم به خاطر اینکه جوابم رو نداد :) با دوستم حرف زدم :) پروفایلش رو چک کردم :) ولی آخرش گفتم به درک ! گوشی سایلنت کردم ! موتیف رو قطع کردم ! درسم رو خوندم :)

من که نه ولی روحم خسته‌ است !

اما من ۱۶ ساله بهترین ورژن بود ! نمیخوام ضعیف باشم :) حتی خسته‌ام که بخوام جواب ندادن‌ رو تلافی کنم

دلم گرفته:) ولی میگذره

https://t.me/lmn0p0_0 

همه آدما همینن زاده شدیم واس درد همه ن ببخشید بعضیامون

با خودت فقط بگو من تنها نیستم همه درد دارن اون پسر هم بیخیال شو اگ مبخوای روحت بیشتر ازین درد رو تجربه نکنه دور شو یه پسر ارزش نداره قلب قشنگت اینجوری بشکنه به هدفات فک کن مطمئن باش بخای میشه 

🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎

همه آدما همینن زاده شدیم واس درد همه ن ببخشید بعضیامونبا خودت فقط بگو من تنها نیستم همه درد دارن اون ...

پسره آدم خوبیه فقط فکر نمی کنم آدم هم باشیم :)

سخت بود برای اولین بار :) 

https://t.me/lmn0p0_0 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسره آدم خوبیه فقط فکر نمی کنم آدم هم باشیم :)سخت بود برای اولین بار :)

بیخیال این دنیاا چشاتو ببندو بخواب به هیچیم فک نکن منم حالم بده اینکارو میکنم همیشه میگم حدقال این خواب هشت ک نجاتم بده واس دو دیقه ازین دنیا دیگ حسی ندارم بخواب راحت👌

🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎