2777
2789
عنوان

میشه بیاید لطفا

513 بازدید | 37 پست

دلم خیلی گرفته 

امروز الکی ب نامزدم مشکوک شدم

رفتم خیلی مطمئن گفتم اره تو خیانت میکنی همش ادعایی فلانی

تهش ثابت کرد

مث سگ ضایع شدم

🫠تا الانم چند بار عصبی شدم بحث کردیم 

ینی‌قشنگ ری.دم تو حالش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب چرا شک کردی 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

چته 

الکی حرف درمیاری 

یاد خودم افتادم برداشتن ۱۶سالگی منو شوهر دادن هربلایی می تونستم سرش میاوردم ،با اینکه نامزد عقدیم بود شمارشو میدادم دوستام امتحانش کنن این طفلیم پا نمیداد حالا مگه من ول میکردم انگاری دوس داشتم آتو داشته باشم از دستش 

تباه بودم🤦🤦

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
ینی الان مقصر منم یا اونن

😐😐😐😐معلومه که اون،چطور به خودش اجازه داده که تو الکی بهش شک کنی وتهمت خیانت بزنی وچنبارم الکی قاطی کنی،چه مردایی پیدا میشه به خدا،طلاق بگیر🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

😐😐😐😐معلومه که اون،چطور به خودش اجازه داده که تو الکی بهش شک کنی وتهمت خیانت بزنی وچنبارم الکی قا ...

😂🤣خدا بگم چیکارت نکنه دهن سرویس تو اوج اشکک مردم

😂🤣خدا بگم چیکارت نکنه دهن سرویس تو اوج اشکک مردم

مخلصم😁🖐️

بازم راهنمایی خواستی روم حساب کن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎