2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه

205 بازدید | 19 پست

خیلی غصه دارم بهش هم که میگم برا من خسیس نباش من زندم میگه مگه من نمی‌دونم برا تو که خسیس نیستم ولی بازم نمی‌دونم از فشار مالی شه یا واقعا چسبیده به پوله برام دعا کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چجوریه؟ میتونی چندتا مثال بگی

ببین فروردین عروسی مونه یه شهر دیگه قرارخ زن کی کنیم الان خونه گرفته دو هفته س صد پیش ده اجاره ماهانه 

بعد اول همراه که میشه دویا سه می‌ریزه به حسابم ولی دیگه تا آخر ماه ده هزارتونم نمیده اصن خیلی اعصابمو خورد می‌کنه این قضیه ده پانزده تومن پول اسنپ مثلا چیه که نمیده یا مثلاً یبار شهرخودمون بود میخواستم برم شهر دانشگاهی م سوار اتوبوس شدم چهارصد بلیطم شد دست نکرد دو جیبش بهم بده همیشه هم میگه ندارم ته حسابم یه تومنه فلان می‌دونم تحت اشاره درآمدش خوبه ولی هزینه هایش با توجه به عروسی و پیش خونه زیاد شده 

مثلا چکار کرده مگه

ببین پول تو جیبی دو یا سه تومن بهم میده ولی دیگه جز اون حتی پول یه اسنپ هم نمیده حتی ده تومن خیلی چسبیده شده به پول شوخی شم می‌کنه همش میگه بیای خونه م هیچی نمیدم بخوری فلان میگه شوخیه ولی مگه آدم الکی یه چی میگه نزدیک عروسی مونه خیلی از خرج عروسی با خودشه میگه میترسم اجاره میده قسط  داره ولی بازم چی بگم خدا فقط کمکم کنه

ببین فروردین عروسی مونه یه شهر دیگه قرارخ زن کی کنیم الان خونه گرفته دو هفته س صد پیش ده اجاره ماهان ...

بنظرم ایشون ادم هدفمند و اهل حساب کتابه

یعنی برای مخارج شما یه حدی رو درنظر داره و نمیخواد از اون تحاوز کنه

مثلا پیش خودش میگه الان چیزای ریز پیز رو حساب کنم دیگه همینطوری باید بدم

خسیس نیست

ببین خیلی گرونیه خسیس نیست بیچاره پشت نداره حتما

ببین باباش با پول وام ازدواج تیکه هاشو خرید که الان باز برای فرش کم آورده عروسی هم گفته هشتاد می‌ذاره بقیه ش همه ش با شوهرمه اونشب حساب کردیم دویس میلیون باید تا فروردین داشته باشه بماند که ماه پیش صد و ده اجاره و پیش داد

حالا نمی‌دونم سر فشاره یا سر اینکه خسیسه ینی میگی عروسی رد شده بهتر میشه؟

بنظرم ایشون ادم هدفمند و اهل حساب کتابهیعنی برای مخارج شما یه حدی رو درنظر داره و نمیخواد از اون تحا ...

خودشم همینو میگه ولی ده تومن کجا رو میگیره آخه یه تومن که نخواستم 

خودشم همینو میگه ولی ده تومن کجا رو میگیره آخه یه تومن که نخواستم

ببین من سر خواستگاری که داستم ته خسیس بودن نبودن رو دراوردم و ادم خسیس رو میشناسم

ایشون خسیس نیست فقط حسابگره مثل خواستگارمه

شما باهاش راه بیا 

چون الان تشکیل زندگی خیلی سخت شده و ایشون قطعا تحت فشار زیادیه

بعد اینکه پول ماهانه هم بهتون میده

بنظدم سخت نگیر

ببین من سر خواستگاری که داستم ته خسیس بودن نبودن رو دراوردم و ادم خسیس رو میشناسمایشون خسیس نیست فقط ...

اره خیلی منظم و قانون مداره ینی مثلا بگه فلان ساعت میان سر همون ساعت اونجاست یا همین پول رو که میگه همون موقع می‌ریزه خیلی منظممم ولی خب میگم دیگه تو طول ماه نم پس نمیده من پول دارم خودم ولی آخه این خورده ها چیه که چسبیده بهشون 🥺

اره خیلی منظم و قانون مداره ینی مثلا بگه فلان ساعت میان سر همون ساعت اونجاست یا همین پول رو که میگه ...

ببین درست تشخیص دادم پس

من فکر میکنم نظم ذهنیش بهم میریزه و برای تمام پول هاش برنامه ریزی داره و این اتفاقا ویژگی خوبیه

مطمئنی بی گدار به آب نمیزنه، هیچ وقت لنگ نمیمونی

زیادم به حرفای خاله زنکای اینجا گوش نکن

بعضیا منطقی و ستجیده نظر نمیدن ممکنه ته دلتو خالی کنن و بگن اره خسیسه

اما من بهت میگم خسیس نیست...من ته این رفتارو دراوردم که کی خسیسه کی نیست

ولی اینکه بخاطر اون رفتارش اذیت میشی این یه حرف دیگس

بنظرم بعدا بعده عروسی کم کم با روی گشاده باهاشون درمیون بزار

ولی هدف ایشون بی توجهی و عدم حمایت شما نیست

ببین درست تشخیص دادم پسمن فکر میکنم نظم ذهنیش بهم میریزه و برای تمام پول هاش برنامه ریزی داره و این ...

برا همین. قیقا گیج شدم چون اگه خسیس باشه حتی عروسی م نباید بگیره برام یا پول توجیبی کلا نده ولی همه اینارو به بهترین شکل داره میگیره بهترین لباس عروس بهترین آرایشگاه حالا درسته الان یکم توش مونده ولی بازم نگفته برو پس بگیر خدایی .بعد یهو سر ده بیست تومن این شکلی می‌کنه بخدا قاطی کردم