2777
2789
عنوان

گوشی a25 یا a15❓️❓️❓️❓️❓️

321 بازدید | 11 پست

کدوم بهتره؟ خودتون دارید؟

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آ۲۵ دارم راضی ام

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"

آ۲۵ دارم راضی ام

شنیدم داغ میکنه راسته؟

چندوقته دارید؟ هنگ نمیکنه؟

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

نمی دونم چرا از وقتی سامسونگ شارژر و هندزفری رو برداشته کلا از چشمم افتاده پیارسال آ ۱۴ خریدم پشیمون شدم دادم دخترم همون آ ۲۰ قدیمی خودموبرداشتم 😅ماه بعد قراره گوشی بخرم می خوان شیائومی بخرم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
شنیدم داغ میکنه راسته؟چندوقته دارید؟ هنگ نمیکنه؟

از شهریور پارسال

هیچ مشکلی نداره خداروشکر 

دست چند تا از همکارای آقا هم دادم برای انجام کاری باورشون نمیشد این مدل باشه و اینقدر فرز باشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"

نمی دونم چرا از وقتی سامسونگ شارژر و هندزفری رو برداشته کلا از چشمم افتاده پیارسال آ ۱۴ خریدم پشیمون ...

جدی؟ یعنی الان گوشی a25 یا a15 شارژر و هندزفری ندارن؟

جدی؟ یعنی الان گوشی a25 یا a15 شارژر و هندزفری ندارن؟

نه ندارن فقط یه کابل داره خودت باید کلگی بخری که قیمتش از حدود ۷۰۰ به بالاس خوبش حدود ۱ میلیون

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نه ندارن فقط یه کابل داره خودت باید کلگی بخری که قیمتش از حدود ۷۰۰ به بالاس خوبش حدود ۱ میلیون

گوشی های مدل پایین تر دارن؟