2777
2789
عنوان

پسرم واقعا ادم حسابم نمیکنه

223 بازدید | 17 پست

شیش سالشه هیچی میگم  فلان مارو نکن یا فللن کارو بکن میگ باشه بعد همونو برعکس انجام میده.ینی به کار خودش ادامه میده .شوهرم میبرتش مغازه پدرشوهرم اونجا رنگ هست خودشو رنگی میکنه دستاشو لباساشو بهش میگم میری دست نزن میگ باشه ولی میاد میبینم رنگیه.ب پدرشوهرمدمیگم نزار دست بزنه ولی اونم همینجوریه.چندبار سعی کردم سرشو گرم کنم نزارم بره مغازه ولی متاسفانه خیلی وابسته خانواده. شوهرمه و حتی اگه منم نزارم پسرم چنان جیغ و دادی راه میندازه .خود خانواده شوهرم ناراحت میشن .انتظار دارن دم به دیقه بره اونجا .شوهرمم اصلا برای بچه ها وقت نمیزاره هروقت بچه رو بهش سپردم نگه داره یه وقتی جایی برم اومدم دیدم ب ده گذاشته خونه مامانش و مغازشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه رنگی که بهش دست میزنه برای بازی نیستش و تا چهار پنج روز میمونه رودستش حتی باشستن هم نمیره

آها درست میگی الان متوجه شدم، ممکنه آلرژی زا هم باشه، کاش با مادرشوهرت صحبت کنی

مادرشوهرم خیلی به پدرشوهرم تدکر میده و میگه ولی اخلاقش یجوریه که فکر میکنه همه اشتباه میگن خودش درست میگ.

فک میکنه اختیار دار همه چیه حتی بچه های من

یعی میکنم پسرمو جذب خودم کنم نزارم تنها زیاد بره اونجا ولی نمی ونم چرا نمیتونم

و اینکه اگه پسر من یاد میگرفت ب حرفای من گوش کنه بهتر میشد چون تو خونه هم یه سری اخلاق های پدر شوهرمو ب کا. میبره واقعا حرصم میگیره 

مادرشوهرم خیلی به پدرشوهرم تدکر میده و میگه ولی اخلاقش یجوریه که فکر میکنه همه اشتباه میگن خودش درست ...

اینم درست میشه بچه است کاش براش دستکش مخصوص کار بخری بپوشه که دیگه نچسبه دستش ، لباس کار و اینا بفرستش 

یعی میکنم پسرمو جذب خودم کنم نزارم تنها زیاد بره اونجا ولی نمی ونم چرا نمیتونمو اینکه اگه پسر من یاد ...

خب ببرش شهربازی ، یا رنگ انگشتی بخر دیوار و کاغذ بزن بزار رنگ بازی کنه تا تو رو ترجیح بده به پدر بزرگش

خب ببرش شهربازی ، یا رنگ انگشتی بخر دیوار و کاغذ بزن بزار رنگ بازی کنه تا تو رو ترجیح بده به پدر بزر ...

خیلی سعی میکنم .منتهی پدر شوهرم یه جور ادمیه پراز انرژی .از یه بچه هم بیشتر امرژی بازی داره و من حتی خودمم بکشم نمیتونم همچین انرژی و حوصله ای داشته باشم .همیشه در برابر حوصله ای ک برای بچه ب خرج میده کم میارم .ولی انرژیش بیشتر برای کارای خطر ناکه .مثلا دریل میده دست بچه.اره میده میگ چوب ببر .یا کاتر میده بهش .میخ و چکش ویادش میده اتیش روشن کنه و همه چیز.من نمتونم اینجور کارارو براش بکنم که .پسرمم جذب همین چیزاش شده

خیلی سعی میکنم .منتهی پدر شوهرم یه جور ادمیه پراز انرژی .از یه بچه هم بیشتر امرژی بازی داره و من حتی ...

فک نمیکنم اونم آدم بی‌خیالی باشه ، دریل روشن دست بچه نمی‌ده و تنهاش بزاره، خودش هم حواسش هست، البته حق میدم بهت آدم نگران میشه ولی اون میخواد بچه و مرد بار بیاره و حواسش هست به پسرت نگران نباش، حس میکنم پسرت و خیلی دوست داره 

فک نمیکنم اونم آدم بی‌خیالی باشه ، دریل روشن دست بچه نمی‌ده و تنهاش بزاره، خودش هم حواسش هست، البته ...

درسته خیلی دوسش داره ولی به من این احساسو میده ک انگار میخواد بهم بگه تو کاره ای نیستی تو تربیت بچه و بچه مال ماست..و اینکه شوهر من ک پسرش باشه فرق پیچ و میخو نمیدونه نمیدونمدچجوری میخواد پسر منو مرد بار بیاره 

درسته خیلی دوسش داره ولی به من این احساسو میده ک انگار میخواد بهم بگه تو کاره ای نیستی تو تربیت بچه ...

اتفاقا بد نیست ، ظاهراً ایشون نجاره، بزار پسرت از الان یه حرفه و مهارت و یاد بگیره، گاهی خودت هم غذا و از شب درست کن اگه امکانش هست همراه بچه برو ، به پسرت و پدر شوهرت حس همراهی و دوستی بده ، از در مخالفت وارد نشو ، چون قدرت دست اوناست 

اتفاقا بد نیست ، ظاهراً ایشون نجاره، بزار پسرت از الان یه حرفه و مهارت و یاد بگیره، گاهی خودت هم غذا ...

نه باورت میشه بنگاه داره 🙁وسط همون بنگاه ازاین کارا میکنه

چرا قدرت دست اوناست؟