2777
2789
عنوان

پریود نشدم بی بی چک هم منفیه

291 بازدید | 38 پست

نه آبان اقدام کردم روز اخر تخمک گذاریم بود فرداش کمردرد و پهلودرد شدید داشتم دیشب بی بی چک منفی بود ولی امروز که موعدم بود پریودم نشدم ولی زیردلم خ درد میکنه و علائم پریودی رو دارم منتظر پریودی باشم یاچی؟؟؟؟ 

خودتی😊

۶ روز دیگ بیبی چک بزن 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز من سن چنین کم باشه نشون نمیده 

چه انتظاری دازی  معلوم نیس چه روزی لقاح اتفاق افتاده 

تازه بعد لقاح تا ۷ روز لانه گزینی و ترشع جفت و خیلی مسائل دیگه ام باید بشه  جمعا یعد لقاح حداقل ۱۷ الی ۲۰ روز باید بگزره تا هورمون بارداری داخل خون یا ادرار ترشع بشه

اگه تا اون موقع پریود نشدم میزنم. ولی چرا ۶روز؟

۶ روز دقیق تره الان بزنی منفی نشون میده 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

منم دقیقا اینطوری شدم الانم تاپیک زدم 

فردا موعدمه ولی خبری نیست بی بی چک منفی شد

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

عزیز من سن چنین کم باشه نشون نمیده چه انتظاری دازی معلوم نیس چه روزی لقاح اتفاق افتاده تازه بعد لقا ...

اخه مگه نمیگن اسپرم تا ۴۸ساعت فقط زنده اس؟  یعنی بعد ده روز هنوز تشکیل نشده؟ 

خودتی😊

اخه مگه نمیگن اسپرم تا ۴۸ساعت فقط زنده اس؟ یعنی بعد ده روز هنوز تشکیل نشده؟

تو این ۴۸ ساعت امکان داره روز آخر ساعت آخر ترکیب شده باشه در ضمن مگه شما فقط تو این مدت یه بار رابطه داشتی یعنی بعد تخمک گزاریت فقط رابطه ات همین یه بار بوده ؟؟؟؟