2777
2789

15ابان یک سالع شد دخترم 

وزنش 9900

راه میره 

ب ب می می میگه حرف دگ نمیزنه 

صدا الکی ازخودش درمیاره 

دالی بازی و بای بای و الو انجام میده 

کفشاشو میاره میگه عه عه سمته در 😍😁دگ یادم نیس

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ۹ ابان یکسالش شد...

۹۲۰۰ وزن و ۷۸ قد

خیلی شیطونه و چند ماهه وزن نگرفته

بابا.مامان.دایی..عمه.تاب تاب.نازی.الو.دد.اب‌.تاتی و بعضی چیزهای دیگه رو کامل میگه

از کارهاش و کلک هایی که به ما میزنه بخام بگم یک کتاب میشه

ولی راه نمیره

بچم دختر نیس ولی نه اذر یکسالش میشه

بابا ماما دد میگه

راه نمیره فقط روزی چند قدم که سریع ام میفته دوس دارم راه بره سریعتر

دالی میکنه

میرقصه خیلی از اجسام خونه رو میشناسه و بش بگیم کو با چشاشو نگاهش نشونمون میده

وزنش 13کیلوئه قدشو و نمیدونم هشت ماهگی 74 بود

15ابان یک سالع شد دخترم  وزنش 9900 راه میره  ب ب می می میگه حرف دگ نمیزنه  صدا ال ...

خداحفظش کنه

زندگی قانون لیاقتها وباورهاست پس باورکن که تولایق بهترینهایی
دختر من ۹ ابان یکسالش شد... ۹۲۰۰ وزن و ۷۸ قد خیلی شیطونه و چند ماهه وزن نگرفته بابا.مامان.دایی..ع ...

خدانگهداره براتون.همه بچه ها یا بهتره بگم اکثرا تواین سن به خاطر دندون درآوردن و راه رفتن کم میکنن همین که کم نکرده خداروشکر

بچم دختر نیس ولی نه اذر یکسالش میشه بابا ماما دد میگه راه نمیره فقط روزی چند قدم که سریع ام میفته ...

تولدش مبارک باشه پیشاپیش.دخترمن نزدیک یه ماه دوقدم میرفت میفتاد مال اینه میترسه.پشت پیرهنشو بگیرتا راه بره اینجوری احساس میکنه تنها نیست نمیترسه ولی مواظب باش تاخواست بیفته بگیریش

دخترمن سیزده ماهشه.وزن دوازده کیلو قدهشتاد ودو .راه میره.حرفم بابا، مامان ،دده، نی نی، پیشی، هاپو ،کیه، پرده ،آب بده،ممه بده، بیا ،دایی،عمو،انا،تاب تاب،آش،داغ،ات،بد،میگیم بشمرمیشمره یک دو ته،کلاغ پرمیکنه انگشتشو میزاره میگه بر،خیلی خیلی آرومه یعنی یه ساعت یه جا میشینه تکونم نمیخوره به خاطر این کارش همش خانواده پدرش اذیتم میکنن میگن توجمع نیست
دخترمن سیزده ماهشه.وزن دوازده کیلو قدهشتاد ودو .راه میره.حرفم بابا، مامان ،دده، نی نی، پیشی، هاپو ،ک ...

بچه اروم خیلی هم خوبه...

خانواده شوهر در هر حال میخان یه نظری بدن

دختر من اینقدر شیطونه نمیتونم هیچ جا ببرمش

.هر جا میریم خونه میزبان رو نابود میکنه!!!

چون یه بچه دیگه هم داریم توخانواده واون فوق العاده شیطونه و اونو دوس دارن میگن آروم بده حالا اگه این شیطون بود برعکس میشد بخدا دیگه بریدم همش میخوان اونو خوب نشون بدن اینو بد متلک بارش میکنن انگار این نوه اونا نیست بچه همسایس ازاینکه دوسش ندارن ناراحت نیستم بیشترازاین ناراحتم که چرا بهش حرف میزنن دیگه

پیاما را خوندم دپرس شدم دختر من 14 مهر یک سالش شد یک سالگی وزنش 9400 بود   

قبلا غذا خوردنش بد نبود اما دوسه هفته پیش یک هفته کامل تب کرد بعد از اون بد غذا شد اصلا هیچی نمیخوره اینقدرهم شیطونه از دیوار راست بالا میره اما هنوز خودش تنهایی نمیتونه راه بره باید حتما یه دستشو بگیری خودش انگشتمو میگیره و میره

دخترمنم الان خیلی بدغذاشده یعنی یه لقمه هم نمیخوره مامانش بمیره مریضه.اشکال نداره دخترمنم نزدیک یه ماه ی قدم میرفت ومیفتاد منم پشت لباسشو میگرفتم جوری که بدونه تنها نیست خودش راه مسرفت یه مدت اینکارو کردم دیگه تنهایی راه میره.بعضی بچه ها تاچهارده ماهگی راه نمیرن نترس طبیعیه