2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😭😭

78 بازدید | 11 پست

دوازده سال درس خوندم همیشه نمره هام ۱۹ ۲۰ بود امسال که سال اخرم افت کردم دل و دماغ درس خوندن ندارم چرا اینجوری شدم اخه کلا مستمرم خراب شد کارنامه ماهانه رو فرستادن وضعم خوب نبود ابروم رفت😔😔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ای بابا 

دقیقا منم که پارسال دوازدهم بودم اینجوری شدم

بببین اشکالی نداره من ترم اول پیشرفت داشتم نگران مستمر هم نباش باور کن نهایی ها خیلی مهمتره

از همین الان وقت بذار که ان شا الله خرداد نمره کمتر از ۱۹ نداشته باش

نگران نباش من اشتباهی که داشتم این بود از فرجه های امتحانات خرداد درست استفاده نکردم و از نمراتم راضی نبودم

ببین نزار نمرات الان باعث بشه ناراحت بشی و انگیزه درس خوندنت کم بشه

من دقیقا همین حالا الان تو رو پارسال تجربه کردم منم همیشه برتر کلاس بودم ولی دوازدهم افت داشتم نهایی ها خیلی مهمه حواست به اونا باش

بهترین ها رو برات آرزو می کنم 🌺

عزیزم جواب تموم اون ۱۲ سال رو امسال میگیری

نذار بی حالی باعث بشه عقب بمونی ، برنامه بچین و شروع کن.

من همیشه به بچه هام میگم آذر ماه اخرین باریه که میتونم بگم از الان شروع کنید میشه‌..

آذر شه و شروع نکنی دیگه هیچی مشخص نیست و تنها چیزی که برات میمونه پیشمونیه

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

ای بابا دقیقا منم که پارسال دوازدهم بودم اینجوری شدمبببین اشکالی نداره من ترم اول پیشرفت داشتم نگران ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم حرفات حالمو بهتر کرد

میدونم نهایی ها مهمن ولی تو همین دوماه بخاطر نمره هام آبروم رفته پیش دوستام و خانوادم

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم حرفات حالمو بهتر کردمیدونم نهایی ها مهمن ولی تو همین دوماه بخاطر نمره هام آ ...

منم اینجوری بودم

اصلا نگران آبرو و اینا نباش 

این چیزا عادیه همیشه نباید انتظار داشته باشی همیشه بهترین نمرات رو داشته باشی

ببین دقیقا منم دغدغه اینارو داشتم که ای وای نمرم کم شد ، آبروم جلوی دوستام میره 

ولی الان فهمیدم اینا هیچ ارزشی نداشت همین دوستا دیگه خبری هم ازم نمگیرین منی که همیشه بین اونا عالی بودم تو درسا کمکشون میکردم

البته همه دوستا اینجوری نیستنا

خودت رو هم با کسی مقایسه نکن باور کن که چیزی تا پیشرفتت نمونده فقط کافیه تلاشت رو بیشتر کنی

نمیدونم هدفت چیه رشتت چیه

ولی دلم نمیخواد اشباهات منو تکرار کنی و حس بد امسال منو موقع نتایج نهایی تجربه کنی

همه این روزا تموم میشه و روزی میرسه که من ، تو و اون کسایی که تلاش میکنن و... نتیجه زحماتمون رو می ببینم😍😊

منم اینجوری بودماصلا نگران آبرو و اینا نباش این چیزا عادیه همیشه نباید انتظار داشته باشی همیشه بهتری ...

اره به نظر خودمم یه بار افت تو ۱۲ سال عادیه از این به بعد تلاشمو بیشتر میکنم

برا شما هم آرزوی موفقیت مبکنم عزیزم