2777
2789
عنوان

بنظرتون هزینه انصراف چقدره

91 بازدید | 12 پست

بنا ب دلایلی مجبور شدم ک از ازاد انصراف بدم و باید برم مدارکم بیارم ورودی امسالم و انتخاب واحد نکردم هزینه انصرافش زیاده یعنی  

نمی تونم تا فردا صبرکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کی انصراف دادین یعنی ترم چند بودین؟

به نام خدا 🌿اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً «خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم به خیر کن»    🌿میشه برای عاقبت به خیری هممون یه صلوات بفرستین؟⚘
نرفتم دانشگاه کلا

آها منم شاید مثل شما انصراف بدم واون سوالو هم از یه کاربر دیگه پرسیدم ریپلای نشده انگار🤗ولی قاعدتااز شما هزینه ای نمیگیرن چون هیچ ترمی رو نرفتی  

به نام خدا 🌿اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً «خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم به خیر کن»    🌿میشه برای عاقبت به خیری هممون یه صلوات بفرستین؟⚘
منم انصراف دادم رفتم با رئیس دانشگاه حرف زدم هزینه ازم نگرفتن

شما کی انصراف دادین یعنی ترم چند بودین؟

آها منم شاید مثل شما انصراف بدم واون سوالو هم از یه کاربر دیگه پرسیدم ریپلای نشده انگار🤗ولی قاعدتاا ...

کاش همین طور باشه چون واقعا ندارم پول انصراف 

ترم اول بودم

ببخشید من امروز رفتم واسه انصراف فقط این قسمت صندوق رفاه نیومده بود کامل انجام نشد 

بعد من چی بگم دقیق ک پول انصراف ازم نگیرن ازشون پرسیدم باید انصرافی بدم یا ن گفتند نمی دونیم