سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
تولد دخترته به همکلاسیا میخوای هدیه بدی همون شیرینی کافیه هدیه رو برای دخترت بگیر
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
شیرینی بگیرید ولی به نظرم هدیه نگیرید تولد دختر شماس چرا شما برای همه کادو بگیری؟ اون گیفت هایی که میبینید برا تولد میدادن واسه این بود طرف تو خونش یه تولد مفصل میگرفت بچه ها هدیه میاوردن و خانواده هم بخاطر قدردانی که بچه ها اومدن تولد بچشون و براش کادو آوردن بهشون گیفت میدادن وگرنه شما میخوای بری مدرسه همون یه نظرم شیرینی کفایت میکنه هدیه بردن تو این شرایط یه جوریه واقعا