2777
2789
عنوان

دخترا

41 بازدید | 4 پست

دخترا با یکی از دوستام خیلی صمیمی بودم بعد خیانت کرد رفت با کسی ک ازش بدم میومد 

خیلی ناراحت بودم حدودا ۳ ماه 

بعد ی مدت برگشت گفت پشیمونه گل و کادو خرید منم آشتی کردم اما گفتم دوست عادی الان اصلا حس خوبی ندارم وقتی پیششم بنظرتون گناه داره چیزی بگم بهش؟ 

اصن راحت نیستم دلم میخواد حرف بزنم غیبت کنم از کراشم بگم اما انگار غریبه...

دوست شو باهاش ولی دیگه بهش اعتماد نکن:)اونقدر صمیمی حسابش نکن چون خیانت چیز ساده ای نیست راحت نمیشه گذشت بهش بفهمون هنوزم ناراحتی از اونکارش بهش بگو اوکی بخشیدمت ولی نمیتونم مثه قبل باهم اونقدرصمیمی باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اون دوستت هوایی شده مثل دوست منمن دورشو خط کشیدم👍🏻🙂

من سه ماه شب و روز گریه میکردم ک چرا منو ول کرده رفته با دختره در پیتی اخرشم دختره بگا دادش نزدیک بود بهش تجاوز بشه اما من نمیتونم از خودم بگذرم بخاطر اون 

دوست شو باهاش ولی دیگه بهش اعتماد نکن:)اونقدر صمیمی حسابش نکن چون خیانت چیز ساده ای نیست راحت نمیشه ...

اخه نمیخوام باهاش راجب گذشته حرف بزنم فق تو مدرسه همو میبینم نه بیرون میریم نه شمارمو داره بلکه و خطم و سوزوندم بنظرت دیگه چیو رعایت کنم؟