drmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 198 عنوان ی نفر هست 57 بازدید | 7 پست که حضورش تو خانواده اعصاب همه رو بهم میریزه از اشناهای دور هستن.اصلا هم امکان قطع ارتباط باهاشون وجود نداره مگه اینکه ی معجزه بشه که ارتباطمون کم شهشما راهکاری دارین؟ دعایی چیزی؟ب نظرم اینجا دیگه صله رحم واجب نیست چون وقتی باهاشون در ارتباطیم زندگیمون رو به نابودی میره 1403/08/21 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6952 میشه نسبت فامیلی ش رو بگی برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6952 خاله پدرم چرا نمیشه نباشه ؟!از چه نطر بهم میریزه همه رو ؟ دعوا راه می اندازه ؟ برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱
drmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 198 چرا نمیشه نباشه ؟!از چه نطر بهم میریزه همه رو ؟ دعوا راه می اندازه ؟ ی جورایی میشه گفت ارهواقعا خانوادگی گند زدن به زندگیمون
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6952 ی جورایی میشه گفت ارهواقعا خانوادگی گند زدن به زندگیمون هر وقت خواستن بیان بهانه بیارید خونه نیستیمآبمون قطع شده برامون رفته شوفاژ یا بخاری مون خراب شده میاین سردتون میشه مریض میشین آنفولانزا گرفتیم نیاین اینجا مریض میشین ...آرام آرام ارتباط تون کم میشه جواب تلفن ندید بگین نشنیدیم برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱
drmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 198 هر وقت خواستن بیان بهانه بیارید خونه نیستیمآبمون قطع شده برامون رفته شوفاژ یا بخاری مون خراب شده میا ... ممنونمولی اصلا اینا جواب نمیده
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6952 ممنونمولی اصلا اینا جواب نمیده چرا ؟! ☹️خب ارتباط نگیرین واقعا سخت نیست دعوتشون نکنید ...چجوری آن مگه کع نمیشه ؟ برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱