2789

برای دو نفر حدود ۵۰ متر 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

۳۰

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مجرد بودم با خاله‌م یه خونه‌ی ۳۷ متری داشتیم. یه خانواده‌ طبقه‌ی پایین ما بودن با یه پسربچه، واحدشون ۳۵ متری بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من مجرد بودم با خاله‌م یه خونه‌ی ۳۷ متری داشتیم. یه خانواده‌ طبقه‌ی پایین ما بودن با یه پسربچه، واحد ...

چه طور حالا دو متر اختلاف راحت بودن استانه تحمل شما تو خونه ۳۷ متری بود به نظرتون لذتبخش بود

چه طور حالا دو متر اختلاف راحت بودن استانه تحمل شما تو خونه ۳۷ متری بود به نظرتون لذتبخش بود

وسایل کمی گرفته بودیم برای خونه، واسه همین راحت بودیم. مثلاً مبل نیم‌ست خریده بودیم... بعدم مجردا رفت و آمد زیادی ندارن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...