2777
2789
عنوان

افسرده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست

چرا زندگی همه انقدر داغون و پر از درده ای خدا هدف خلقت این جهان چی بود اصم

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخشیدم دارم زندگی ام میکنم اما یه جایی ته قلبم مونده بخشیدم امافراموش نمیشه

عزیزم شما هنوز نبخشیدی ..من ازشوهرم کاری ک توقع نداشتم انجام داد کینه گرفتم وحتی متنفرشدم سرد شدم از همه چی ..هنوزم فراموش نکردم ولی ازخدا خواستم باز مهرشو بندازه ب دلم چون میپرستیدمش ولی کینه گرفتم ..انشالله شما هم هما چی واست اوکی بشه ...فقط هرکس ناراحتت کردهمون لحظه مودبانه جوابشون بده تا بعد خودخوری نکنی وگریه نکنی

ریشه ی همه ی افسردگی ها فقط و فقط همسره.. چون هیچ وقت نخواست احساس زنش رو درک کنه.. نخواست بفهمه زن دائم تو خونه است و جسمش خسته شده و روحش آرامش نداشته..مردها، شبها خسته میان و میفتن جلو تلویزیون.. انگار نه انگار زن منتظر بوده بیاد باهم درد و دل کنند.. هیچ وقت هم مردها تغییر نمیکنن.. زن باید یه حرکتی بکنه... سر یه کار سبک بره.  باشگاه بره..  برا خودش خرید کنه و ...

الان چه افکاری میاد تو ذهنت چی آزارت میده ؟

شکنجه روحی که شدم هنوزالتیام پیدا نکرده دلم میسوزه شوهرم خیلی محبتش وبیشترکرده تا من فراموش کنم اما فکر نکنم وقتی بهت تهمت بزنن وشوهرت هم چنین چیزی وباورکنه چقدرآزاردهنده هست من ۱ماهی پیش مامانم بودم باورت میشه شوهرم هر۱ساعت زنگ میزد کنترلم میکرد ومن نمیدونستم علت کارش چیه

عزیزم شما هنوز نبخشیدی ..من ازشوهرم کاری ک توقع نداشتم انجام داد کینه گرفتم وحتی متنفرشدم سرد شدم از ...

شاید باورت نشه همیشه فکرمیکردم خیانت بدترین درده اما اوایل زندگی ام که بهم خیانت شد حتی نذاشتم بفمه که فهمیدم وبخشیدم وواقعا فراموشم شد اما تهمت  که شنیدم دردش باهیچ درد وحسی  قابل مقایسه نیست 

شکنجه روحی که شدم هنوزالتیام پیدا نکرده دلم میسوزه شوهرم خیلی محبتش وبیشترکرده تا من فراموش کنم اما ...

به خاطر خودت به خاطر بچه هات اشتباهشون رو ببخش عمیقأ از ته ته دل بگو بخشیدم حقم رو حلالشون کردم اونها هم انسانن و خطا و اشتباه مال انسانه فقط درس لازم رو بگیر و آدمها رو بشناس

شاید باورت نشه همیشه فکرمیکردم خیانت بدترین درده اما اوایل زندگی ام که بهم خیانت شد حتی نذاشتم بفمه ...

میدونم عزیزم نمیتونی بپذیری ولی خودت داغون میشی ..من تو س روز س کیلو کم کردم اینقد دلم ازش شکست ک حد نداره تازه موضوع انچنان نبود ولی برامن گرون بودد..یه جایی دیدم داغون شدم ..فقط ترجیح دادم به خودم فکر کنم اینجور حالم بهتر شد ...سعی کن بخاطر خودت اوکی بشی ..ذکر زیاد بگو .

میدونم عزیزم نمیتونی بپذیری ولی خودت داغون میشی ..من تو س روز س کیلو کم کردم اینقد دلم ازش شکست ک حد ...

ممنون ذکر زیاد میگم دست خودم نیست یهو دلهره ودلشوره میگیرم یه دردی توقلبم حس میکنم ورزش میکنم میرقصم آهنگ شاد گوش میدم 

اماتاتنها میشم میبینم سیل اشکه که جاری میشه

ممنون ذکر زیاد میگم دست خودم نیست یهو دلهره ودلشوره میگیرم یه دردی توقلبم حس میکنم ورزش میکنم میرقصم ...

بله عزیزم حالتهای شمارو داشتم چارش بخشش گذشت زمان وفراموشیه ..از خدا بخواه فراموشت بشه وخودخوری نکن بخدا بقیه چیزیشون نمیشه یه حرفی میزنن میرن پی زندگیشون .تویی ک داغون میشی.خدا همیشه جای حقه ...امیدوارم هروز حالت بهتر و چشم دشمنات کور بشه عزیزم .مواظب روحیه قشنگت باش