2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام تصمیم قطعی بگیرم

216 بازدید | 13 پست

میشه کمکم کنید!

مدتیه با یه پسری آشنا شدم قبلا خیلی پیام میاد و سریع جواب میداد الانم پیام میده ولی نه مثل قبل  و دیرمثلا یه ساعت بعد جوابمو میده منم تاحدودی وابسته اش شدم وفقط هم آخر هفته ها همدیگه رو میبینیم بهش میگم روزای دیگه بیا میگه نمیتونم و بشدت خسیس هم هست و اینم بگم که قصدش اصلا ازدواج نیست خودش گفته میگه شرایطشو نداریم

منم از رو تنهایی و کمبود محبت باهاش وارد رابطه شدم

بنظرتون یهویی باهاش کات کنم؟ یا باهاش بسازم بلکه یه روزی بهم دلبسته بشه و باهام ازدواج کنه؟

نمیدونم‌چیکار کنم تورو خدا بگید چیکار کنم؟ منم دختری حساس هستم خیلی تنهام و زود وابسته میشم

کات فقط کات  راهش کاته آخرش کاته بخدا کاته 

هممش کات😂😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که قصدشون ازدواجه یهو نمیان بگیرن 

چ برسه اونی که قصدش ازدواج نیس

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

وا😐محبته عنه اخه؟ 💔😐😂بیخیال ترخدا این جنس نر و بنداز دور رو خودت تمرکز کن

یهویی باهاش کات کنم؟

بلاکش کنم یا بهش بگم  چون آینده ای باهات ندارم میخوام تمومش کنم؟!!!

توصیه من به تو هیچوقت از روی تشنگی محبت وارد رابطه نشو. مطمئنم و تو هم مطمئنم باش . تو که انقدر محبت لازمی اول به خودت احترام بزار و به خودت محبت کن جدی میکنم این حرفا کلیشه ای نیست اگه خودتو دوست نداشته باشی نابوووووود میشه اینو گفتم و امیدوارم الان به حرفم برسی نه وقتی که...

گاهی باید فراموش کرد

بلاکش کنم؟یا قبلش بهش توضیح بدم؟!!!بعد کات کنم

به نظر من یه توضیح کوچیک بهش بده قبول کرد که هیچ اگرم قبول نکرد بلاک و تمام این آدم با آین ویژگی ها آرامش رو برات نمیاره دنبال هم روح خودت باش

گاهی باید فراموش کرد