2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

45 بازدید | 9 پست

حس میکنم افسردگی دارم اضطراب دارم اعتماد بنفس انجام هیچکاریو ندارم هیچ دوستی ندارم هیچکسی که باهاش حرف بزنمو ندارم حق من تو سن ۱۹ سالگی اینه؟تا الان حتی به یه ارزومم نرسیدم

هیچکس بدبخت تر از من وجود نداره

این حرف و نزن دوست داشتن اصلا مهم نیس حتی ذره ای پاشو واسه آینده برنامه ریزی کن درس بخونم برو دانشگاه شغل پیدا کن پول دربیار 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

راست میگی نرسیدن به ارزو ها ادمو حالشو بد میکنه

اما ایا ارزوهاتو واقع بینانه انتخاب کردی؟

چرا تمرکزتو نمیزاری رو ارزوهای کوچیک کوچیک واسه خوشحال کردن خودت مثل خوردن یه پیتزا حرف زدن با یه دوست قدیمی در عین حال برا رسیدن به ارزوهای بزرگت تلاش کن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این حرف و نزن دوست داشتن اصلا مهم نیس حتی ذره ای پاشو واسه آینده برنامه ریزی کن درس بخونم برو دانشگا ...

من هیچ وقت نتونستم درس بخونم هیچ وقت نتونستم تو کارام استمرار داشته باشم  سه سال دبیرستانم بهترین کلاس ها رو برای من گرفتن تو کل این سه سال کل درامد خانواده رفت براز من و اخرش من رتبه ۲۰۰هزار شد و هیچی قبول نشدم 

بعد اینکه با دوستی خرف بزنی و یا گروه دوست داشته باشی به خودت ربط داره به طریقه دوست یابی و نگه داشتن اونا .تواناییتو در ارتباط با اطرافیان بالاببر 

اگر همینطور تو خونه بشینی منتظر اودن یه دوست و هنراه از اسمون باشی هیچکی ظاهر نمیشه خودت باید دوست پیدا کنی کسایی که اخلاقشونو میپسندی 

سمت جنس مخالف هم نرو که نه فایده داره برات نه حالتو خوب میکنه بلکه خرابتر هم میشی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من هیچ وقت نتونستم درس بخونم هیچ وقت نتونستم تو کارام استمرار داشته باشم سه سال دبیرستانم بهترین کل ...

شاید استعداد شما درس خوندن نباشه اما یه هنر یا استعداد دیگه داشته باشی پیداش کن و پرورشش بده 

خوب نیست بگم اینو بهت من ۳۰ سالمه بعد کلی درس خوندن یه زندگی معمول دارم اما اون همکلاسیایی که درس خون نبودن الان وضعشون خیلی بهتر منه 

خوشبختی واقعا به درس خوندن نیست

هیچکس دوست نداره با یه ادم افسرده ارتباط بگیره یا دوست باشه

خوب خودتو تغییر بده تلاش کن هیچ کس جز خودت نمیتونه تغییرت بده 

برا خودت دلخوشیهای کوچیک پیدا کن ورزش کن از تو انزوا در بیا یواش یواش روحیه ات خوب میشه 

ارتباط با خدا هم ادمو سرحال میکنه اون کسیه که هنیشه گوشش به حرفای ماست بشین گریه کن باهاش حرف بزن بعدش ببین حالت چطور میشه 

من هیچ وقت نتونستم درس بخونم هیچ وقت نتونستم تو کارام استمرار داشته باشم سه سال دبیرستانم بهترین کل ...

اگه بخوای میتونی مطمعن باش 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲