2777
2789
عنوان

برم یا نرم

137 بازدید | 12 پست

قرارع هفته دیگ بریم اردو قشم از طرف مدرسه دو روز هم قرارع بمونیم اقامتگاه گرفتند فقط مشکل اینه که من هر دو سال قشم رفتم یعنی سال دهم و یازدهم هم باز قشم رفتیم ولی فقط همون یه روز تا شب دو شب نموندیم چون سال آخر هستیم گفتند بیشتر میتونید بمونید از بابت هزینه هم مشکل ندارم فقط این که چون سال آخر هستم کلی امتحان و درس و قلم چی هم دقیقا همون هفته آزمون دارم نمی‌دونم چطور بخونم بقیه روز ها هم که درس های مدرسه هست +بچه های نچسب دوازدهم های دیگ دو تا به غیر از ما هست حالا موندم برم یا نه بعد اینا گفتن میخوان شب ها بیدار بمونن منم اعصابم خراب میشه سرو صدا کنند از طرفی همه دوستام میرن یه دل میگه برم یه دل میگه ولش 😂😂 تازه هم خیلی گرمه و این که فقط برای خوی اقامتگاه میریم از صبح تا شب تو پاساژ آدم خیلی خسته میشه اون دوبار که رفتم بخدا نمی‌تونستم راه برم بقیه بازوررمنو هل میدادن اونا هم البته خودشون نمیتونستند بیان بنطرتون ارزش داره برم میترسم خوش نگذره بهم؟؟

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما رو فقط شلمچه میبرن اونم بابام نمیزاره😭😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
تو دو روز چیزی نمیشه انرژی میگیری بهتر میخونی

اره ولی خیلی بچه های کلاس دیگ رو اعصاب هستند مزخرف میگن اونجا اگه اونا نبودند میرفتم به احتمال زیاد. الان دودل شدم هوا هم گرمه خیلی 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

اردو میبرن قشم؟ ما رو میبردن پارک😁واقعا تفاوت نسل ها..........

اره 😂😂😂تازه بچه ها می‌گفتند کیش قبول نکردند حالا موندم برم یا نه

ما رو فقط شلمچه میبرن اونم بابام نمیزاره😭😂

🤣🤣🤣

اره ولی خیلی بچه های کلاس دیگ رو اعصاب هستند مزخرف میگن اونجا اگه اونا نبودند میرفتم به احتمال زیاد. ...

برو با دوستات خوش بگذرون بعدا پشیمون میشی :) یه بار برای ما برنامه گذاشتن من نرفتم تا با خواهرم برم سفر ۲ روزه 😅 یکی از آشناهای همسرش فوت کرد بعد هم خورد تو کرونا 🤣

https://t.me/lmn0p0_0 

برو با دوستات خوش بگذرون بعدا پشیمون میشی :) یه بار برای ما برنامه گذاشتن من نرفتم تا با خواهرم برم ...

😂😂😂ای وای اره منم دقیقا به دوستم گفتم ولش بیا خودمون بعدا دو نفره میریم قبول نکرد الان زنگ زدم گفت من میرم 

عجب آدمایی هستنا. کیش که خیلی باحاله

اره خیلی بعد ما قشم زیاد رفتیم برای همین دیگ خوشم نمیاد گفتند کیش خیلی گرونه