mjjtjgttggp مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 860 عنوان قیافه زشت 281 بازدید | 16 پست سلام بخاطری که اون ازمن خشکل تره ناراحتم میخوام جدابشم کات کنم سخته خیلی رلمه ن میتونم ازش بگذرم نه میتونم بهش برسم چطور بگم ب خاطر این میخوام جداشم 😢 1403/08/21 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 31014 عکس خودت و خودش رو بذار ببینیم شاید اشتباه میکنی امضا ندارم اثر انگشت زدم
آرامشم۱۲۳ عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 9679 شوهرمن خیلی خوشگله و خیلی هم دوستم داره من برعکس خیلی زشتم مهم اونه که دوستت داشته باشه هر بژی کورد
هیپوفیزپیشین عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 195 اگه به روت نیاورده تا حالا چرا میخوای جدا شی یکم رو اعتمادبه نفست کار کن
mjjtjgttggp مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 860 شوهرمن خیلی خوشگله و خیلی هم دوستم داره من برعکس خیلی زشتم مهم اونه که دوستت داشته باشه میگه دوست دارم ولی ب روم نمیاره احساس کمبود دارم هیجا نمیرم بیرون باهاش مثلا امشب تولدشه دلم گرفته پیشش نیستم
mjjtjgttggp مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 860 عکس خودت و خودش رو بذار ببینیم شاید اشتباه میکنی عکس نمیتونم بزارم میگم زشتم کسی یم بهم نگفته زشت خودم از خودم بدم میاد کنارنمیام باخودم همش میگه دوست دارم ولی میخوام بره با ی خشکل تر حقشه چجوری اینو بگم بهش خردمیشم اینجوری
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 31014 عکس نمیتونم بزارم میگم زشتم کسی یم بهم نگفته زشت خودم از خودم بدم میاد کنارنمیام باخودم همش میگه دو ... وسواس نداری ؟ میشه یه توصیف از چهره خودت بکنی... اگه عکس میذاشتی که عالی میشد امضا ندارم اثر انگشت زدم
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5382 عکس نمیتونم بزارم میگم زشتم کسی یم بهم نگفته زشت خودم از خودم بدم میاد کنارنمیام باخودم همش میگه دو ... مگه خودش بهت پیشنهاد دوستی نداده؟پس از چشم لون خوشگل بودی و خوشش اومده که پیشنهاد داده هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
mjjtjgttggp مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 860 اگه به روت نیاورده تا حالا چرا میخوای جدا شی یکم رو اعتمادبه نفست کار کن ن چیزی نگفته ولی احساس میکنم دوس داره با ی دختر حشکل تر باشه دارم میمیرم از غصه
هیپوفیزپیشین عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 195 ن چیزی نگفته ولی احساس میکنم دوس داره با ی دختر حشکل تر باشه دارم میمیرم از غصه اگه صادق باشه که رودررو بهت میگه وگرنه که میره بهت خیانت میکنه حالا قبل از اینکه اینطوری بشه اگه میخوای ضربه نبینی خودت این مسئله رو پیش بکش ببین چی میگه ..
mjjtjgttggp مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 860 مگه خودش بهت پیشنهاد دوستی نداده؟پس از چشم لون خوشگل بودی و خوشش اومده که پیشنهاد داده اره ولی فک میکنم پشیمونه از دلسوزی مونده میخام خودم تموم کنم راحتش کنم دوس دارم بمیرم باید تنهاباشم من افسردگی یم دارم نمیدونم شاید ب خاطر اینم هست
mjjtjgttggp مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 860 اگه صادق باشه که رودررو بهت میگه وگرنه که میره بهت خیانت میکنه حالا قبل از اینکه اینطوری بشه اگه ... باشه میگم بهش چی بگم چطوری بگم خجالت میکشم بگم من زشتم برو 😂
mjjtjgttggp مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 860 وسواس نداری ؟ میشه یه توصیف از چهره خودت بکنی... اگه عکس میذاشتی که عالی میشد دارم همش دنبال ی عیبی میگردم اصن مغزم اجازه نمیده مانع میشه جای برم جوری ک کلا خونه نشینم
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 31014 دارم همش دنبال ی عیبی میگردم اصن مغزم اجازه نمیده مانع میشه جای برم جوری ک کلا خونه نشینم برو روانشناس، اعتماد به نفس داشته باش, شاغلی؟ اگه بیکاری برو دنبال یه مهارتی سر خودت رو گرم کن و اعتماد به نفست رو تقویت کن امضا ندارم اثر انگشت زدم