2821
2789
عنوان

قیافه زشت

251 بازدید | 16 پست

سلام بخاطری که اون ازمن خشکل تره ناراحتم میخوام جدابشم کات کنم سخته خیلی  رلمه  ن میتونم ازش بگذرم نه میتونم بهش برسم چطور بگم ب خاطر این میخوام جداشم  😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن خیلی خوشگله و خیلی هم دوستم داره من برعکس خیلی زشتم مهم اونه که دوستت داشته باشه

میگه دوست دارم ولی ب روم نمیاره احساس کمبود دارم هیجا نمیرم بیرون باهاش  مثلا امشب تولدشه دلم گرفته پیشش نیستم 

عکس خودت و خودش رو بذار ببینیم شاید اشتباه می‌کنی

عکس نمیتونم بزارم میگم زشتم کسی یم بهم نگفته زشت خودم از خودم بدم میاد کنارنمیام باخودم  همش میگه دوست دارم ولی میخوام بره با ی خشکل تر حقشه چجوری اینو بگم بهش خردمیشم اینجوری

عکس نمیتونم بزارم میگم زشتم کسی یم بهم نگفته زشت خودم از خودم بدم میاد کنارنمیام باخودم همش میگه دو ...

وسواس نداری ؟ میشه یه توصیف از چهره خودت بکنی... اگه عکس می‌ذاشتی که عالی میشد 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
عکس نمیتونم بزارم میگم زشتم کسی یم بهم نگفته زشت خودم از خودم بدم میاد کنارنمیام باخودم همش میگه دو ...

مگه خودش بهت پیشنهاد دوستی نداده؟

پس از چشم لون خوشگل بودی و خوشش اومده که پیشنهاد داده

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ن چیزی نگفته ولی احساس میکنم دوس داره با ی دختر حشکل تر باشه دارم میمیرم از غصه

اگه صادق باشه که رودررو بهت میگه وگرنه که می‌ره بهت خیانت می‌کنه حالا قبل از اینکه اینطوری بشه  اگه میخوای ضربه نبینی خودت این مسئله رو پیش بکش ببین چی میگه ..

مگه خودش بهت پیشنهاد دوستی نداده؟پس از چشم لون خوشگل بودی و خوشش اومده که پیشنهاد داده

اره ولی فک میکنم پشیمونه از دلسوزی مونده میخام خودم تموم کنم راحتش کنم دوس دارم بمیرم باید تنهاباشم  من افسردگی یم دارم نمیدونم شاید ب خاطر اینم هست

اگه صادق باشه که رودررو بهت میگه وگرنه که می‌ره بهت خیانت می‌کنه حالا قبل از اینکه اینطوری بشه اگه ...

باشه میگم بهش چی بگم چطوری بگم خجالت میکشم بگم من زشتم برو 😂

وسواس نداری ؟ میشه یه توصیف از چهره خودت بکنی... اگه عکس می‌ذاشتی که عالی میشد

دارم همش دنبال ی عیبی میگردم اصن مغزم اجازه نمیده مانع میشه جای برم جوری ک کلا خونه نشینم 

دارم همش دنبال ی عیبی میگردم اصن مغزم اجازه نمیده مانع میشه جای برم جوری ک کلا خونه نشینم

برو روانشناس، اعتماد به نفس داشته باش, شاغلی؟ اگه بیکاری برو دنبال یه مهارتی سر خودت رو گرم کن و اعتماد به نفست رو تقویت کن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز