2821
2789
عنوان

مشکل ریزش،مو

268 بازدید | 40 پست

سلام

من رفتم دکتر برا درمان قرص اسپیرولاکتون دادو فیناستراید یک و ماینوکسیدیل

بنظرتون کدوم رو مصرف کنم ماینوکسیدیل یا فیناستراید چون میدونم اگ مصرف کنم عمری باید مصرف شه

من بعد فوت پسرم به شدت ریزش مو گرفته بودم یعنی وحشتناک مشت مشت می ریخت 

کچل شده بودم رسما 

بعد دوباره باردار شدم تا ماه 5 هنوز موهام میریخت تا دکترم بهم قرص فیفول داد ..

ریزش موهام کامل قطع شد حتا تو حمام هم یدونه مو نمیریزه تازه رویش هم داره 

دخمل نازم قرار بود دی ماهی بشه عجله داشت و آذری شد 😍😍😍😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بعد فوت پسرم به شدت ریزش مو گرفته بودم یعنی وحشتناک مشت مشت می ریخت  کچل شده بودم رسما  ...

غم اخرت باشه عزیزم

من ده ماهه مشکل ریزش مورو دارم شدیدا  ،ریزش دارم بدون رویش 

غم اخرت باشه عزیزم من ده ماهه مشکل ریزش مورو دارم شدیدا  ،ریزش دارم بدون رویش

منم دقیقن دو سال ریزش مو داشتم تازه برطرف شده از وقتی فیفول می خورم خیلی نمایان برطرف شده

دخمل نازم قرار بود دی ماهی بشه عجله داشت و آذری شد 😍😍😍😍😍😍😍
من ک میگم حنابذاراینارو بی خیال ی تاپیک زدم باچندتاازبچه هاداریم انجام میدیم توکل برخدا

امتحان کردم موم میریزه همچنان

نمیدونم چیکار کنم من درگیریه فکری خیلی داشتم از قسمت جلو و شقیقه هام ریزشم خیلیه

البته پنج ماهیه ک کیست دارم اما ریزشم ده ماهه،هورمون هامم تنظیمه

منم دقیقن دو سال ریزش مو داشتم تازه برطرف شده از وقتی فیفول می خورم خیلی نمایان برطرف شده

رویش مجدد داشتی اخه من از جلو سرم خیلی ریخته از خط رویش مو و شقیقه هام 

امتحان کردم موم میریزه همچنان نمیدونم چیکار کنم من درگیریه فکری خیلی داشتم از قسمت جلو و شقیقه هام ...

البته باروغن نارگیل وزیتون میزنیم

خب عزیزم تازمانی ک استرس داری همچنان متاسفانه ریزش داره چون ریزشش ارثی نیس فکرکن باتقویت خوب بشه ها

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...