2777
2789
عنوان

مزاحمت

162 بازدید | 18 پست

خانمهای متاهل اگه تو بیرون یکی مزاحم بشه و یا بخاد بهتون درخاست بده چطور برخورد میکنید و آیا میایید به همسراتون بگید یا نمیگید؟؟

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر من یک پارانویدی حتما میندازه گردن خودم میگه حتما نخ دادی😐

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

شوهر من یک پارانویدی حتما میندازه گردن خودم میگه حتما نخ دادی😐

وای اره عین شوهر من اصلا نمیتونم بهش بگم که مبادا نگه حتما خودت چراغ سبز نشون دادی اومد😢😢

نمیگم اعصاب همسرمو بهم نمیریزم ،ولی 💩به طرفیه بار گفتم برای هفت پشتم بس بود

اصلا منطقی نیستن اگه بگیمم حتما میگن خودت یکاریی کردی یا دیگه نمیزارن تنهایی جایی بری و شکاک میشن کاش اینطور نبودن

اصلا منطقی نیستن اگه بگیمم حتما میگن خودت یکاریی کردی یا دیگه نمیزارن تنهایی جایی بری و شکاک میشن کا ...

دقیقا ،من یه بار گفتم سه ماه داستان داشتیم دیگه قول دادم به هیچ عنوان نگم چون من از خودم مطمئنم ،تاوان مریضای تو خیابون من نباید بدم که

دقیقا ،من یه بار گفتم سه ماه داستان داشتیم دیگه قول دادم به هیچ عنوان نگم چون من از خودم مطمئنم ،تاو ...

اره والا😂