2777
2789
عنوان

عصب کشی کردم😢

233 بازدید | 11 پست

سلام امروز عصب کشی کردم دندونم رو . چون بیمه بودیم باشوهرم رفتیم درمانگاه نظامیا. ۱ ساعت و نیم تمام رو دندونم بود دکتره مرد هم بود دستاش اندازه یه کفه بیل بود😥 کلی گریه کردم و داد زدم پدرمو دراورد الان اومدم خونه برام استامینوفن و آموکسی سیلین نوشت خوردم ولی هنوز درد میکنه.گفت امکان داره تا۲هفته هم درد باشه. کیا تجربه عصب کشی و پرکردن دارن بیاین بگین چندروز طول میکشه دردش بخوابه نمیتونم هیچی بخورم. شیر هم میدم ضعف کردم

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

وااای من پیش یه دکتر متخصص اندو انجام دادم خدا خیرش بده بدون کوچکترین دردی.البته دکتره استاده خودم بود .نه حین کار نه بعدش درد نداشتم ولی هزینش خب خیلی شد

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای من پیش یه دکتر متخصص اندو انجام دادم خدا خیرش بده بدون کوچکترین دردی.البته دکتره استاده خودم ب ...

چقدر هزینت شدمگه؟

یعنی بعدش هیچ دردی نداشتی و راحت غذامیخوردی؟😕

نگران نباش ماكسيمم تا ٤٨ ساعت دردش ميوفته ممكنه تا يه هفته چيزي ميخوري يكم حساس باشه ممكنم هست ...

خداخیرت بده یکم آرومم کردی😢

از فردا دردش کم میشه ولی اینجوری که نمیشه هیچی نخوری غذاهای ابکی بخور سوپ ، شیرموز . اینجور چیزا حت ...

یکم فرنی خوردم دارم میمیرم از گشنگی

چقدر هزینت شدمگه؟ یعنی بعدش هیچ دردی نداشتی و راحت غذامیخوردی؟😕

اره عزیزم هیچ دردی نداشتم بهم گفت اگه درد داشتی بروفن بخور ولی من اصلا دردی نداشتم که بخوام قرص بخورم...فقط عصب کشی اش شد 450 پر کردنو روکشش 700 که متخصص پروتز انجام داد ،کلا یه دونه دندون شد 1150

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
اره عزیزم هیچ دردی نداشتم بهم گفت اگه درد داشتی بروفن بخور ولی من اصلا دردی نداشتم که بخوام قرص بخور ...

😲😲😲😲

یکم فرنی خوردم دارم میمیرم از گشنگی

سلام

وای منم دندونام عصب کشی میخوان ولی بخاطر دردش نرفتم ترسیدم

چقد ازتون گرفت ؟

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎