2777
2789

خودم که مجردم

ولی تازگیا با رفیقم رفتم خرید جهیزیه

دوتا سرویس پذیرایی کامل گرفت

دوتا هم سرویس ناهارخوری

سرویساش فک کنم 18 نفره ان

دوتا سرویس قابلمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

برای دم دستی چینی زرین خریدم ۱۲ نفره (چون چینی مهمونم گرونه و دلم نمیخواد برای هرمهمونی استفاده کنم)

برای مهمون چینی مارک ویکتوریا خریدم ۱۸ نفره

و سرویس بلور و کریستالم بوهومیا چک هست سرویس ۱۸ نفره خریدم

و دو دست لیوان کوتاه پاشاباغچه و دوست ست همین لیوان کوتاه ،بلندشو خریدم

دو دست هم گیلاس پاشا باغچه خریدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم که مجردمولی تازگیا با رفیقم رفتم خرید جهیزیهدوتا سرویس پذیرایی کامل گرفتدوتا هم سرویس ناهارخوری ...

سرویس ناهار خوری چیا بود؟

مثلا فنجون و لیوان و قوری هم داشت؟

برای دم دستی چینی زرین خریدم ۱۲ نفره (چون چینی مهمونم گرونه و دلم نمیخواد برای هرمهمونی استفاده کنم) ...

چینی هایی که خریدی چه دم دستیات چه برای مهمون، فنجون و قوری و لیوان هم دارند؟

چند شد کل جهزیت؟

تو شهر ما همه چیز به پای دختره پسره فقط تلوزیون و میز تلوزیون باخودش پیاره و زحمت کابینت اشپزخونه رو میکشه

کل جهازم ۸۰۰ تومن شد

من فرشم دست باف ابریشم بوده و سرویس مبل و نهارخوری مدل کلاسیک ایتالیایی بوده اگه فرش ماشینی و مبل راحتی برداری خیلی مناسب تر تموم میشه

و کلا بستگی به شهر و فرهنگ هر کس داره

تو شهر شما پسر چی باخود میاره

تو شهر ما همه چیز به پای دختره پسره فقط تلوزیون و میز تلوزیون باخودش پیاره و زحمت کابینت اشپزخونه رو ...

کدوم شهری؟

ما چهار تا اینا با پسره ولی توافق دو خونواده مهم تره

فقط تو سفره از فنجونای سرویس استفاده می کنی یا اصلا استفاده می کنی؟اگه مهمونات ۲۰ نفر باشند مشکلی ند ...

خونه ما ۹۰ متره و کلا سعی میکنم مهمون جدا جدا دعوت کنم نهایت ۱۸ نفر

چون جا نمیشن و مدیریت اون همه ادم و غذاش سخته

فقط تو سفره از فنجونای سرویس استفاده می کنی یا اصلا استفاده می کنی؟اگه مهمونات ۲۰ نفر باشند مشکلی ند ...

از فنجون دم‌دستی برای خودمونی استفاده میکنم

و برای مهمون از فنجون بلور یا چینی مهمان استفاده میکنم

فقط چون فنجونا نعلبکی دارن سخته