2777
2789
عنوان

تحقیق محله

565 بازدید | 8 پست

بچا من امروز رفته بودم برا کارم گزینش بعد رفته بودن تو محله قبلیمون تحقیق یه همسایا گفته بوده خودش موهاش بیرون میریزه و آرایش زیاد میکنه و جلب توجه میکنه و مادرش هم دروغگو هست!

بعد فهمیدیم یه همسایا چون خونمون بهش نفروختیم این حرفا زده و خودش هم دو تا دختر تو خونه بیکار داره حسودیش شده

حالا من فقط ارایشم یه ضدافتاب و یه رژلبه.برا مهمونیا ارایش میکنم بخدا اینقدر ساده ام. کم مونده بود بگه این دختره استتغفرالله.........😐

چقدر بعضی ها حسود و بیشعورن.

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

از کجا فهمیدی تو تحقیق محلی چی گفتن؟

خود خانمه که مصاحبه باهام کرد گفتش این حرفا گفتن. گفت ایا حقیقت داره!

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه ازدواجه که برن تحقیق ازهمسایه:/ چه کار بیخودی

چون که کارم زیر نظر دانشگاهه میرن تحقیق. اصلا تیپ و زندگی هر کسی ب خودش مربوطه مملکت داریما😐

اوه یکی همینجا میگفت اینهمه زحمت کشیده خونده برای گزینش دوستش عکس که موهاش بیرون بوده رو نشون داده.

فکر کنم قبلش باید بگیم ملت اگه قراره بد بگین ..از الان بگین ما تلاش نکنیم😓

وب سایت غزلکده برای راحتی شما کاربران عزیز که بتوانید تحقیقات دانشجویی و یا پروژه های خود را به راحتی پیدا کنید این صفخه تحقیق انلاین را ساخته تا شما شماره 09309564825 تماس بگیرید و نوع تحقیق و پروژه خود را مشخص کنید در کمترین زمان ممکن تحقیق به شما تحویل داده می شود .

تحقیق انلاین

تحقیق دانشجویی 

تحقیق آنلاین