2777
2789
عنوان

جاری دارا کمک

213 بازدید | 18 پست

یه هفتست که جاریم وارد خانواده شده و به شدت چرب زبونه خانواده شوهرم تو این یه هفته که اومده انگار با هم هفت پشت غریبه ایم به نظرتون چیکار کنم اصلا چرب زبون نیستم دوستم ندارم باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو راه خودتو برو اصلا هم باهاش قاطی نشو همه ک نباید مثل هم باشن.

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

خودت باش 

اصلا برات مهم نباشه بقیه چی میگن 

فقط خودت باش اگه هم خوبی و نیکی کردی به کسی فقط به خاطر خدا بکن نه بخاطر چاپلوسی و ... وگرنه ضرر محض کردی چون اکه برای غیر خدا کنی نه خدا ازت قدر دانی میکنه نه بنده ش 

حسبی الله ❤

ولش کن بیخیال اینم چهار روز دیگه خودشو نشون میده بعدم مگه خانواده شوهر کین ول کن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

راه خودتو برو و به زندگی خودت توجه کن

اهمیتی نداره و در نهایت بعد یکی دوسال خانواده ی شوهر همه رو مثل هم نگاه میکنند 

اصلا خانواده شوهر کی هستن که آدم بخواد درگیرشون باشه؟

این طبیعیه اول که یکی میاد جدیده و به قول اصفهانیا فعلا گرونه کم کم ارزون میشه