میبینین جدیدا که نه خیلی وقته هر کی آیفون میگیره یدونه از عکساش تو آیینه هست🤣🤣نمیفهمم آیفون چیزیه که داشتنش خیلی آسونه چرا انقد عقده این یا طرف پز ماشین و خونشو میده تو فضا مجازی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سپهر بابا کجایی بابا 💔 مانی بابا ، تو برو منم میام 💔 مبین مادر من پتو میکشیدم روت سردت نشه 💔 بچه ها بهم نخندینا 💔 مادر من گشنمه ، حدیث من گشنه رفت 💔 بارون اومدو یادم داد 💔 من ... من تو این دستا تن بی جون پروین رو گرفتم 💔 بچه ها کمک ناموسا کمک 💔 🖤🖤🖤🖤😔😔😔. من دختر کوروش شاه شاهانم 👑☀️🦁
بله درسته...والا من احساسم اینه اکثر اینایی که آیفون میگیرن صرفا دنبال برند بازین و کلاس گذاشتن وگرنه سامسونگ خودش عالیه و امکانات همون آیفونا تو سامسونگ هم هست
بحث خریدن نخریدن نیس بحث اینه یکی میخره میکنه تو چشم بقیه انگار چیکار کرده
دقیقا 👌
سپهر بابا کجایی بابا 💔 مانی بابا ، تو برو منم میام 💔 مبین مادر من پتو میکشیدم روت سردت نشه 💔 بچه ها بهم نخندینا 💔 مادر من گشنمه ، حدیث من گشنه رفت 💔 بارون اومدو یادم داد 💔 من ... من تو این دستا تن بی جون پروین رو گرفتم 💔 بچه ها کمک ناموسا کمک 💔 🖤🖤🖤🖤😔😔😔. من دختر کوروش شاه شاهانم 👑☀️🦁
بله درسته...والا من احساسم اینه اکثر اینایی که آیفون میگیرن صرفا دنبال برند بازین و کلاس گذاشتن وگرن ...
اره دیگه برای چشم هم چشمی با بقیه