2777
2789
عنوان

ندید بدیدا

205 بازدید | 29 پست

میبینین جدیدا که نه خیلی وقته هر کی آیفون میگیره یدونه از عکساش تو آیینه هست🤣🤣نمیفهمم آیفون چیزیه که داشتنش خیلی آسونه چرا انقد عقده این یا طرف پز ماشین و خونشو میده تو فضا مجازی

تازه به دوران رسیده نباشیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایفون چی داره که بقیه گوشیا ندارن 😐😐😑

سپهر بابا کجایی بابا 💔 مانی بابا ، تو برو منم میام 💔 مبین مادر من پتو میکشیدم روت سردت نشه 💔 بچه ها بهم نخندینا 💔 مادر من گشنمه ، حدیث من گشنه رفت 💔 بارون اومدو یادم داد 💔 من ... من تو این دستا تن بی جون پروین رو گرفتم 💔 بچه ها کمک ناموسا کمک 💔 🖤🖤🖤🖤😔😔😔. من دختر کوروش شاه شاهانم 👑☀️🦁

عزیزم حرفه شما درسته که آدم نباید تازه به دوران رسیده باشه و هی پز بده اما خب اینکه می گی خریدنش کار آسونیه باید بگم که داخل جامعه با این وظع قیمت‌ها واقعا خرید آیفون آسون نیست و کسی که می گیره حق داره یه عکس داخل آینه بگیره«البته هی عکس گرفت و پز دادن عقده ای بازیه و نباید خیلی بیش از حد پیش رفت »

عزیزم حرفه شما درسته که آدم نباید تازه به دوران رسیده باشه و هی پز بده اما خب اینکه می گی خریدنش کار ...

اره خب واسش عقده شده 

پز دادن چه فقیر باشی چه پولدار کار خوبی نیس 

من که تاحالا آیفون نداشتم اما حالا بی شوخی شاید خیلی چیز خفنی باشه که انقدر طرفدار داره . حالا اگه پولش بیاد میخریم ببینیم چیه فعلا که با همین اندرویدمون خوشیم😊

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

وقتی نداری فک میکنی چیز خفنیه

نه من بهش اصلا فکرم نمیکنم اما اینا که دارن خیلی خوشحالن از این جهت میگم که حتما خفنه اگه نه یه مارک و برند تنها این همه ذوق کردن و پز دادن نداره 

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

اره پولشو بده من عقده ای؟؟؟عقده ای رو برعکس فهمیدی ی نگاه به اینه بندازاین اسمش تازه به دوران رسیدگی ...

حتما تو یه چی خوب میگیری عین ندید بدیدا پز میدی به این و اون که بهت برخورده 

گمشو