2777
2789
عنوان

چرا آدمای چاق

450 بازدید | 36 پست

چرا بعضیا  تو خیابون یا هر جای دیگه آدمو میبینن  بد نگاه میکنن مگه ارث باباشون رو خوردیم یا زیاد نگا میکنن آدم میترسه و کاش یاد بگیریم به بقیه و غریبه زیاد نگاه نکنیم حتی اگه خوشگل باشه😅🤪 و جی حس بدی داره مخصوصا پیرزنا با افسوس ،غم  نگاه میکنن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش توام خوب شی خوشگل

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

چه ربطی به ادمای چاق داشت

واسه اینکه بیشتر بیان

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

پیرزنا چرا با افسوس نگاه میکنن؟

اینو نمی دونم ولی بجای لبخند ناراحتن و بد نگاه میکنن

کلا مردم زل زنی هستیم فرقی نمیکنه چاق لاغر زیبا ....کار زشتیه یاد بگیریم انجام ندیم

دقیقا 

بمن چادریا بد نگاه میکننمن نه ارایش میکنم و نه پلنگمیه ادم ساده و معمولیاما اکثر‌چادریا با چنان خشم ...

چون خوشگلی

کاش وقتی میایید سایت مغزتون نزارید زمین بیایید

جانم الان با من بودید

چرا خوب توام بهشون لبخند بزن بذار حس مثبت بگیرن ازت

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲