2777
2789
عنوان

چند وقت بعد عروسی بچه آوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین سالگرد ازدواجم ۳ماهه باردار بودم و حس کردم زوده ولی خدا رو شکر الان ۱۰سالشه راضیم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دیگه شما ببخشید ما صبر نکردیم

نه خواهش میکنم وقتی عمر با فیلم تحمل کردین معلومه سخته خب

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

9ماه بعد عقدم دخارمو زاییدم😅

😍

دوقلو بودند؟

۷تابچه دارید؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

خواهرم سه ماه بعد عروسیش:)

زایمان کرد؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

نه خواهش میکنم وقتی عمر با فیلم تحمل کردین معلومه سخته خب

خبر داشتی چقدر بی شعور و عوضی هستی یا تا حالا کسی بهش چیزی نگفته بود؟

رابطه من و شوهرم به تو چه آخه؟ زن و شوهر بودیم دوست داشتیم تو چیکاره ای این وسط؟

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خبر داشتی چقدر بی شعور و عوضی هستی یا تا حالا کسی بهش چیزی نگفته بود؟رابطه من و شوهرم به تو چه آخه؟ ...

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️