سلام دوستان خوبین کسی بوده ازمایش امنیو سنتز بده باز بچش مشکل ژنتیکی داشته باشه ازمایش آمنیو پسرم سالم بود ولی الان که ۶ ماهو نیمشه دور سرش ۳۸ و نیمه تو سی تی گفتن تو سرش کلسیم رسوب کرده گردنش لق میزنه توجه نداره هنوز از لحاط هوشی اندازه به بچه دوماهس اوایل بهتر بود ولی بعد واکسن ۴ پسرفت تکاملی داشت دکتر معز و اعصاب واکسن ۶ ماهگیشو واکسن مخصوص نوشت میگه سندروم ایکاردی داره شب و روز ندارم این برام سخته که من امنیو سنتز انجام دادم و گفتن جوابش سالمه الان دکترا امنیو رو قبول ندارن
وای خدا نکنه با دارو و درمان خوب میشه ؟ پس دکترا چیو قبول دارن ؟ تو غربالگری های حاملگی ریسک یک به چ ...
نه مشکوک به سندرم ایکاردیه تو ازمایش ان تی ریسک تریزومی ۱۸ ۱به ۴۰ بود امنیو شدم تمام کروموزوما چک شده بود گفتن سالمه آزمایشش ۶ میلیون بود ولی الان قبول ندارن اونو میگن ازمایش زنتیک اصلی ۲۰ میلیونه ای کاش همون اول میگرفتن دقیقتر چک میکردن حالم بده چهره بچم سالمه خیلیم خوشگله اما دور سرش کمه بقیه چیزارم تو تاپیک نوشتم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم توروخدا اگر هستی جواب بده قدش خوب بود بچتون ؟ وزنش چطور ؟؟ دور سرش موقع تولد چند بود؟ الان بهت ...
قد و وزنش خوبه رو نموداره سبزه ولی دور سرش الان که ۸ ماه و نیمشه ۳۹ و نیمه هنوز نمیشینه گردنش کامل سفت نشده کلا بدنش خیلی محکم نیس دستاشو اصلا نشناخته هیچی دستش نگیگیره واسه همین چهار دست و ما و سینا هیزم نگیره گردنشم که کامل سفت نیست دیگه