2777
2789
عنوان

خانما کمک

3081 بازدید | 7 پست

خانما ظهر باشوهرم بحثم شده دوتامون مقصربودیم ولی اخرش من چیزی گفتم ک مقصراصلی شدم 

حالا اگ بخوام بهش پیام بدم چی بنویسم که هم اشتی کنیم هم پرو نشه بعدا

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یعنی چی پرو نشه.اسمش زندگی مشترک هست نه مسابقه و میدون جنگ که نخوایم به حریفمون فرصت بدیم.

خودت میگی مقصر اصلی من بودم پس همون رفتاری رو بکن که تو همچین شرایطی از همسرت انتظار داری .  

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
عزیزم یعنی چی پرو نشه.اسمش زندگی مشترک هست نه مسابقه و میدون جنگ که نخوایم به حریفمون فرصت بدیم. خو ...

عزیزم اونم بی تقصیر نبوده منم الان ازش دلگیرم ولی خودم پامیزارم جلو ولی این انتظارم ازش دارم ک اونم ازدل من در بیاره میگم پرو نشه ینی این ک جوری نسه ک فک کنه خودش بی تقصیره و هیچ کاری برا رفع دلخوری من انجام نده

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....

خوب پاپیش بزار آشتی کن ولی حرف دلت رو هم تو یه موقعیت مناسب با دلبری و عشوه بزن.

مثلا بگو فکر نکنی برا آشتی پیش قدم شدم از کارت یا رفتارت ناراحت نبستم نخیر خیلی هم دلخورم ولی حیف که نتونستم جلو خودم رو بگیرم و آشتی نکنم.چاشنی شوخی و خنده هم فراموش نشه.  

به همین راحتی

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)