2777
2789
عنوان

این خانم باید چیکار کنه

130 بازدید | 11 پست

زنی که شوهرش اصلا ازش تعریف نمیکنه ، کلی مسولیت تو خونه داره ولی یک بارم خسته نباشید نشنیده ، هر بار پیشنهاد میده تنها بریم مسافرت یا تنها بریم بیرون مخالفت میشنوه که مگه میخوایم چیکار کنیم مادرمم بیاد 

شوهرش هر طور دوست داره خرید میکنه و خرج میکنه ولی به زن که میرسه کوچکترین چیزی رو میگه نه فعلا دستمون خالیه 

زن همیشه تنهاس ، درد و دل هم نمیتونه باشوهزش بکنه چون اصلا گوش نمیده 

این زن به نظرتون چیکار کنه ؟ 

خانوادم دورن واقعا هیچ کس رو ندارم 

دوست خوب پیدا کن 

حداقل گاهی کافه و خرید میری باهاش و درد و دل می‌کنی 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

این زن باید دست شوهرشو بگیره ببره مشاوره 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کار بگی کردم فایده نداره من رو نمیبینه اصلا

یه کاری بکن که به چشم بیای دیگه دختر 

تو زنی باید سیاست داشته باشی

یه سری زمانها براش نقش یه دختر 8 ساله رو بازی کن به همون اندازه لوس باش کنارش بهش بگو بابایی اینکارو برام میکنی؟

یه سری وقتا یه زن پخته و بالغ باش و بشین در مورد همه مسائل و اینده تون با شوهرت حرف بزن 

اینطوری بعد یمدت شوهرت میبینه تو براش هم دختری هم مادر نیازی به کس دیگه ای نداره 

زنا اگه بلد باشن چیکار کنن مردا دنیا رو به پاشون میریزن 

بشین چهارتا کتاب خوب بخون که حرف های جدید و درست برای گفتن داشته باشی دختر 

یه کاری بکن که به چشم بیای دیگه دختر تو زنی باید سیاست داشته باشییه سری زمانها براش نقش یه دختر 8 سا ...

فک میکنی این کارا رو نکردم؟ رو چه حساب میگی ۴ تا کتاب بخون؟ میشناسی مگه من رو؟ قبل ازدواجم همه از من راهنمایی میخواستن یه زمان صاحب یه شغل بودم که ۶ تا کارگر داشتم ، همه کارم براش کردم مردی که الویت مادرش باشه دو مگه میشه عوض  رد ، لوس بازی دربیارم هر کار بکنم سرش فقط تو گوشی 

فک میکنی این کارا رو نکردم؟ رو چه حساب میگی ۴ تا کتاب بخون؟ میشناسی مگه من رو؟ قبل ازدواجم همه از من ...

خب من که اینارو نمیدونستم الان داری میگی

چرا نمیری سر کار؟

حالا که شوهرت برات خرج نمیکنه خودت دست به جیب شو برای خودت بهترینارو بخر 

خب من که اینارو نمیدونستم الان داری میگیچرا نمیری سر کار؟حالا که شوهرت برات خرج نمیکنه خودت دست به ج ...

اول گفت سر کار نرو من ماهی فلان قدر میزنم ، الانم که هیچی به هیچی

اول گفت سر کار نرو من ماهی فلان قدر میزنم ، الانم که هیچی به هیچی

خب نمیشه که 

تو زمانیکه کار میکردی یه درامدی داشتی میدونستی انقدر توی ماه میتونی خرج کنی برای خودت 

شوهرت الان به جای اینکه اون بودجه رو برات فراهم کنه هیچی بهت نمیده

پس به فکر کار کردن باش دیگه

تهش میخوای یمدت اعصاب داغونی تو خونه داشته باشی