2777
2789
عنوان

نذر اسم

281 بازدید | 34 پست

یسوال اگ زن و شوهر جدا نذر اسم کرده باشن اونوقت تکلیف چیه ؟

کدومو باید گذاشت؟

شوهرم نذر کرده اگ پسر باشه از اسم حضرت محمد برداره مثل محمدایلیا 

من تو دلم نیت کردم ک بزارم امیر مهدی 

چون خواب دیده بودم ک اسمشو از حضرت علی بردارم و چون اسم امام زمان هم خیلی دوست دارم اینو نیت کردم 

حالا تکلیف چیه ؟

چیکار باید بکنیم؟

شوهرمم از نذرش پشیمون شده و از امیر مهدی خوشش اومده فقط می‌ترسه میگ عمل نکنه به حرفش مشکلی در آینده برا بچمون پیش نیاد ....

حالا ما موندیم چیکار کنیم؟

بزارید محمد مهدی

امیر محمد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب بزار امیرمحمد عزیزجان تاجایی ک میدونم باید محمد داشته باشه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اسم پسرم امیرمهدی😍😍😍را خب قبلش باهم به توافق نرسیدین

تو روایات داریم تا هفت روز اول بچه رو اگه پسر بود محمد یا علی صداش کنید حالا میتونید این کارو کنید بعدم اسم اصلیش بزارین امیرمهدی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اسم پسرم امیرمهدی😍😍😍را خب قبلش باهم به توافق نرسیدینتو روایات داریم تا هفت روز اول بچه رو اگه ...

بعد قبول میشه ؟

پیش خودم تیت کرد و بهم گفته بود ولی من بعد خواب یهو این اسم افتاد بدلم اصلا از دلمم نمیره

بعد قبول میشه ؟پیش خودم تیت کرد و بهم گفته بود ولی من بعد خواب یهو این اسم افتاد بدلم اصلا از دلمم ن ...

اگر از یه عالم بپرسی مطمئن تره

ولی این کارو میشه کرد

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40