2777
2789
عنوان

من دیگه بریدمممم

85 بازدید | 13 پست

دوستان من کنکوریم و اینکه سال اولمم نیس پشت کنکورم و خب شرایط مزخرف کنکور و فشار خانواده و اطرافیان باعث شده که استرس و اضطراب بگیرم و همچنین افسردگی هم مثل بچه های کنکوری دارم حالا در کنار همه اینا چندین ساله که وسواس فکری داشتم و این استرس و اضطراب هم شدید ترش میکنن 

و این مشکلات باعث شده من تمرکز نداشته باشم و نمیتونم اونجوری که میخوام درس بخونم و این مشکلات واسم پرش ذهنی به وجود اوردن 

حالا رفتم پیش مامانم اروم توضیح دادم که این مشکلات رو دارم و باید پیش دکتر برم و دارو مصرف کنم تا این وضعیت کنترل بشه 

ولی مثل همیشه نه درکم کرد نه چیزی داد و هوار راه انداخت که تو عوض اینکه بشینی درستو بخونی به خودت انگ دیوونگی میزنی به جای درس افتادی دنبال همین چیزا و کلی حرف بارم کرد که تو ابروی ما رو میبری تلقین میکنی استرس و افسردگی اینا چیزی نیس میتونی به خودت انرژی بدی درمان بشه

من واقع دیگه به مرز خودکشی رسیدم و نمیدونم باید چیکار کنم راه حل بدین تروخدااااا

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡

شب ها حتما گوشت بخور .با گردو و اسفناج و زعفرون 

منم دخترم پشت کنکوری هست عزیز دلم 

درکت می کنم 

ترنجبین هم خوبه 

باز بستگی به طبعت داره 

برو نسخه های طب اسلامی رو تو نت ببین 

برو پیش یه حکیم خوب و کار بلد 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راست میگه راه حلش روانپزشک و دارو نیست

دوست عزیز دیگه از کنترل من خارج شدن امیدوارم که هیچ وقت افسردگی و وسواس رو تجربه نکنی ولی بد دردیه

و باید با دارو کنترل بشن 

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡

بعد این میکروب لعنتی نود در صد مردم همین جوری شدن عزیز دلم 

باید شبا زود بخوابیم 

مغزیجات و گوشت هم زیاد بخوری 

روغن حیوونی هم خیلی خوبه 

سیب و

پرتقال و تخمه کدو هم خوبه 

زعفرون و گلاب هم عالیه 

نذر نماز اول وقت کن و نذر صلوات برای تعجیل در فرج امام زمان بردار تا کمکت می کنه 

نگران نباش عزیزم 

شب ها کاهو بخور و زود بخواب 

صبح بعد اذان صبح شروع کن به خوندن 

ببین دوست من اول ک‌واقعا متاسف شدم از وضعیتی که توش گرفتار شدی ، دوم اینک من خودم این شرایط مضخرف گذروندم و خب چندسال کنکور دادم و واقعا سطح علمیم عوض شد اما دقیقا ب دلیل عدم کنترل استرسم مثل خیلی های دگ خراب کردم اما خب یه رشته پیرا قبول شدم دانشگاه خوب .ولی الان هرچقد بهش فکر میکنم میگم کاش بیشتر از یکسال نمیموندم .می‌دونی چرا ؟ چون زودتر وارد بازار کار میشدم و زودتر پولام جمع میشد زودتر اپلای میکردم .چون رشته های تاپ فقط شده برای افرادی ک سهمیه دارن و پول، پول هم چون یا باهاش صندلی میخرن یا سوال و یا بین الملل و آزادش رو میخونن . حالا اینا رو نگفتم نا امیدت کنم ، چون نمی‌دونم سطح تحصیلیت ..اینا چجورع ولی اگر میتونی رشته های خوب پارامدیکال قبول شی همین امسال بخون ک مثلا شهر بهتر مثل تهران بخونی کلی رشد می‌کنی ، و رها کنی خودت رو از انباشته شدن این همه تروما...نمی‌دونم منظورم متوجه شدی ، دووم بیار و خودت با ورودت به جامعه دانشگاهی درمان کن خودت رو چون درهای بزرگترین به روت باز میشه .

یا اگر هم تجربی نیستی سعی کن یجوری زودتر وارد بازار کار شی .تنها توصیه م ب عنوان کسی ک این مسیر رفته اینه ک زیاد پشت کنکور نمون جونیت تلف میشه .

موفق باشی

ببین دوست من اول ک‌واقعا متاسف شدم از وضعیتی که توش گرفتار شدی ، دوم اینک من خودم این شرایط مضخرف گذ ...

عزیزم دختر من یازدهم تجربی می‌ره 

دبیرستان نمونه ی رشد که نمره به زور میدن و فشارشون رو بچه ها خیلی زیاده 

به نظرت درسته درش بیارم ببرم مدرسه عادی 

یا همون جا بمونه 

عزیزم دختر من یازدهم تجربی می‌ره دبیرستان نمونه ی رشد که نمره به زور میدن و فشارشون رو بچه ها خیلی ز ...

عزیزم من چون مدرسه عادی بودم حقیقتش تجربه این مورد رو ندارم بنظرم با یه مشاور حتما درمیون بذارید . نظر شخصی من ولی اینه که درس خوندن درسته مهمه ولی حقیقتا اگر بخاد آسیبی به سلامت روح و جسم بزنه ارزشی نداره .

ولی یه حد نرمالی از استرس و فشار همیشه رو بچه های تجربی هست اما اگر بیش از حده باید تجدید نظر کرد .