2777
2789
عنوان

شوخ طبع ها بیان 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 159 پست
یعنی زبون خودتو نمیفهمی عجیبه 😂😂یعنی گمچو

ای بابا حالا نمیخواد خجالت زده بشی من به کسی نمیگم😝😂

گمشو❌

گمچو✅

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

ب جان غلام

ب جام اصغر باشه باور کردم😂😂

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا حالا نمیخواد خجالت زده بشی من به کسی نمیگم😝😂گمشو❌گمچو✅

چیزی ک خودت هستی چرا ب من میچسپونی کوکب

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

چه باحال جدید یود خوشم اومد از این به بعد استفاده میکنم😅🤣🤣🤣

😂😂برو حالش رو ببر

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

چیزی ک خودت هستی چرا ب من میچسپونی کوکب

خخ سسخل

خب دیگه ما بریم خوش گذشت برو بچ😁✋🏻فعلاااااا

خخ سسخلخب دیگه ما بریم خوش گذشت برو بچ😁✋🏻فعلاااااا

مواظب خودت باش کوکب جون بای 

اره هیچ سوتی و سوژه ای از دستم در نمیره همرووووو ایسگا میکنم و اذیت میکنم و کرم میریزم با سوژه کردنا ...

خیلی شغل خوبی داریا😂😂😂

اره هیچکس جرات نداره جلو من سوتی بدهمیدونه که قرار تا سال ها هی باهاش شوخی کنم

پس تو از اون ادم هایی کرمو هستی😂😂