سلام ..خواهرم هرروز برای صبحانه و اغلب نهار خونه ماست ..من مجردم و با مادرم زندگی میکنم ..خواهرم دو تا دختر داره یکیشون کوچیک هست و هروقت بخصوص صبح ها که میاد خونمون ..هرچی سر سفره هست میبره پخش میکنه روی فرش های خونه ..بین فرش ها همش نون خورد میریزه ..من چند بار به خواهرم گفتم لطفا نزار بچت این کارو بکنه یالاقل برو حالشو تمیز کن ..ولی خواهرم که هیچ زیاد گوش نمیده مادرمم فوری میگه ولش کن خودم بعدن تمیززش میکنم و جارو میکشم ..یعنی خواهرمم از خدا خواسته دیگه بچشو قشنگ ول میکنه ..امروزم سر این منو مامانم دعوامون شد .بخدا منم خسته شدم از بس شستم و سابیدم..مادرم نمیزاره به حرفام گوش بدن و مدادم سرزنشم میکنه ..درصورتی که خواهرم خودش هیچوقت خونه نیست اگه سالی یه بار ما بریم خونشون پردشون یکم کج شده کلی نق میزنه..حالا شما بگید من با مادرم چیکار کنم که دیگه این حرفو نزنه
تو تمیز نکن در نهایت یه چهار بار که خونش اشفته باشه هم قدر شمارو بیشتر میدونه هم میفهمم بچه باید نظم ...
بخدا نمیدونم مادرم چرا یه ذره فکر نمیکنه ..من تمیز نکنم فک میکنی کوتاه میاد .وای یه دعوای راه میندازن که بیا و ببین تازه منم مقصر میکنن ..و مادرم شروع میکنه به نفرین کردن ..واقعا مادرم مثل یه بچس شایدم منو دوست نداره وگرنه کی اینکارو میکنه .؟تازه با پرویی تمام مادرم و خواهرم میگن فلانی نوههاش از صبح تا شب خونشونن و فلان درصورتی که اصلا اینجوری نیست اگرم باشه رفتار مادراشون مثل خواهرم نیس