2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین

175 بازدید | 24 پست

سلام ..خواهرم هرروز برای صبحانه و اغلب نهار خونه ماست ..من مجردم و با مادرم زندگی میکنم ..خواهرم دو تا دختر داره یکیشون کوچیک هست و هروقت بخصوص صبح ها که میاد خونمون ..هرچی سر سفره هست می‌بره پخش می‌کنه روی فرش های خونه ..بین فرش ها همش نون خورد می‌ریزه ..من چند بار به خواهرم گفتم لطفا نزار بچت این کارو بکنه یالاقل برو حالشو تمیز کن ..ولی خواهرم که هیچ زیاد گوش نمیده مادرمم فوری میگه ولش کن خودم بعدن تمیززش میکنم و جارو میکشم ..یعنی خواهرمم از خدا خواسته دیگه بچشو قشنگ ول می‌کنه ..امروزم سر این منو مامانم دعوامون شد .بخدا منم خسته شدم از بس شستم و سابیدم..مادرم نمیزاره به حرفام گوش بدن و مدادم سرزنشم می‌کنه ..درصورتی که خواهرم خودش هیچوقت خونه نیست اگه سالی یه بار ما بریم خونشون پردشون یکم کج شده کلی نق میزنه..حالا شما بگید من با مادرم چیکار کنم که دیگه این حرفو نزنه 

بنظرم چیز بزرگی نیست و خیلی بزرگش کردی و چون خودت مجردی شرایط رو نمیتونی درک کنی

مامانت میگه ولش کن تو چرا گیری بچست دیگه خواهرتم با دو بچه گاهی نیاز به ارامش داره شاید تنها ارامشش مادرش باشه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی انجام نده کارو بگو بفرما دسته گلای نوه محترمو جمع کن

میگم با تشر بهم میگه مگه تو همسن این بچه ای ؟یا میگه همسن (اسم خواهر زاده رو میگه ..اجازه نمیده به حرفم احترام بزارن

بنظرم چیز بزرگی نیست و خیلی بزرگش کردی و چون خودت مجردی شرایط رو نمیتونی درک کنیمامانت میگه ولش کن ت ...

آخه کدوم آرامش خواهر من ؟خواهرم که از مادرم دور نیست همسایمونه ..فقط برا خوشگذرونی و تمیز نگه داشتن خونه خودش هرروز خونه ماست ..من چی گفتم که میگید بزرگش کردی ..بخدا خسته شدم از بس ریخت و پاس هاشونو جمع کردم ...خواهرم خودش اصلا اجازه نمیده هیچکس اینجوری باهاش رفتار کنه 

میگم با تشر بهم میگه مگه تو همسن این بچه ای ؟یا میگه همسن (اسم خواهر زاده رو میگه ..اجازه نمیده به ح ...

تو تمیز نکن در نهایت یه چهار بار که خونش اشفته باشه هم قدر شمارو بیشتر میدونه هم میفهمم بچه باید نظم رو یاد بگیره بحث تربیتشه

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

آخه کدوم آرامش خواهر من ؟خواهرم که از مادرم دور نیست همسایمونه ..فقط برا خوشگذرونی و تمیز نگه داشتن ...

ببین میتونی شما تمیز نکنی اگه خسته شدی اما اینکه هی بهش بگی هم شمایل خوبی نداره 

بچه ها اکثرشون کثیف کارن تا یه سنی عادیه و نمیشه کاریش کرد 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
تو تمیز نکن در نهایت یه چهار بار که خونش اشفته باشه هم قدر شمارو بیشتر میدونه هم میفهمم بچه باید نظم ...

بخدا نمیدونم مادرم چرا یه ذره فکر نمیکنه ..من تمیز نکنم فک می‌کنی کوتاه میاد .وای یه دعوای راه میندازن که بیا و ببین تازه منم مقصر میکنن ..و مادرم شروع می‌کنه به نفرین کردن ..واقعا مادرم مثل یه بچس شایدم منو دوست نداره وگرنه کی اینکارو می‌کنه .؟تازه با پرویی تمام مادرم و خواهرم میگن فلانی نوه‌هاش از صبح تا شب خونشونن و فلان درصورتی که اصلا اینجوری نیست اگرم باشه رفتار مادراشون مثل خواهرم نیس

منم مجردم تو خونه،آبجیام وقتی میان خونه انگار ترکیده بعدش،تمیز میکنم و اعتراضی نمیکنم،چون خونه مادر اونام هست و نمیشه هی نق نق کنم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ببین میتونی شما تمیز نکنی اگه خسته شدی اما اینکه هی بهش بگی هم شمایل خوبی نداره بچه ها اکثرشون کثیف ...

خب من تمیز نکنم که تمیز کنه ؟اصلا بحث سر همینه اگه مادرش پا میشد کثیف کاری های بچشو‌تمیز میکرد منم دیه چیزی نمی گفتم ..اما مامانش چون می‌دونه مامانم نمیزاره هی می‌خنده و میگه وظیفته هیچ کاری نمیکنی اینم نمیکنی ..

منم مجردم تو خونه،آبجیام وقتی میان خونه انگار ترکیده بعدش،تمیز میکنم و اعتراضی نمیکنم،چون خونه مادر ...

چند سالته ؟خواهرات هر روز صبحانه و نهار خونه شمان ؟

خب من تمیز نکنم که تمیز کنه ؟اصلا بحث سر همینه اگه مادرش پا میشد کثیف کاری های بچشو‌تمیز میکرد منم د ...

وقتی مامانت اوکیه خب خودش تمیز میکنه شما کارای دیگرو کن کارای روزمره ظرف شستن یا غذا پختن

بخدا نمیدونم مادرم چرا یه ذره فکر نمیکنه ..من تمیز نکنم فک می‌کنی کوتاه میاد .وای یه دعوای راه میندا ...

تنها راهش همینه شما چه کار کنی چه نکنی که درنهایت تیکه رو بهت میندازن چندبار تمیز نکن تا متوجه بشه

چند سالته ؟خواهرات هر روز صبحانه و نهار خونه شمان ؟

ن عزیزم هرروز نیستن،اگ هرروز میان ک بنظرم توهم تمیز نکن و حساس نباش

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ببین میتونی شما تمیز نکنی اگه خسته شدی اما اینکه هی بهش بگی هم شمایل خوبی نداره بچه ها اکثرشون کثیف ...

ربطی نداره عزیزم مادرش وظیفه داره مرتب کنه و به دخترش تذکر بده 

منم خواهرم میاد خونمون حواسش به بچه هاش هست یا حداقل ما میتونیم تذکر بدیم به بچش خودشو نمیگیره 

درنهایتم یه کمکی میکنه تو جمع کردن 

نمیشه که اینطوریم