hlni مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 78 عنوان حالا چیکار کنم 42 بازدید | 5 پست سلام من چند وقت پیش با یکی از فامیلای نزدیک دعوام شد.مقصر من بودم ، اون شخص هم خیلی برام عزیزه و نمیخوام ازم ناراحت باشه بابت همین دعوا هم میونه خانواده هامون حتی خراب شد و همه چی بهم ریخت چن روزه همش بهش فکر میکنم ، خیلی ذهنم درگیره 1403/08/21 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس۹۰ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 5486 یه شاخه گل و یه جعبه شیرینی بگیر برو خونه اش از ش عذر خواهی کن و از دلش دربیار
hlni مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 78 یه شاخه گل و یه جعبه شیرینی بگیر برو خونه اش از ش عذر خواهی کن و از دلش دربیار اوه چقدر تجملاتی ، اینجوری نیستیم اصلااا باهم فک کن ی دختر با دوستش دعوا کرده ...
hlni مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 78 یه شاخه گل و یه جعبه شیرینی بگیر برو خونه اش از ش عذر خواهی کن و از دلش دربیار خیلی عصبی شده بود ، فک نکنم دوباره مثل قبل شیم
یاس۹۰ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 5486 اوه چقدر تجملاتی ، اینجوری نیستیم اصلااا باهم فک کن ی دختر با دوستش دعوا کرده ... خوب ببین چی دوست داره که توان خریدش رو هم داری بگیر ببر براش و ازش معذرت خواهی کن
hlni مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 78 خوب ببین چی دوست داره که توان خریدش رو هم داری بگیر ببر براش و ازش معذرت خواهی کن مشکل خریدنش نیست ، ببین ما تا الان زیاد بحث کردیم ولی دفعه دوم که همو دیدیم حل شده خود به خود ، اصلا غرورم اجازه نمیده همچین کاری کنم از طرفی خودم دعوا رو شروع کردم و طلبکار بودم اینکه الان بخوام عذرخواهی کنم سختمه..