من دو ماه پیش زدم. تب نکرد ولی حدودا ۶_۷ ساعت بعد تزریق خیلی گریه و بی قراری کرد. با این که استامینوفن و کمپرس هم استفاده کرده بودم این جوری شد. یک دو ساعتی خوووب گریه کرد بعدش دیگه مشکلی نداشت
من دو ماه پیش زدم. تب نکرد ولی حدودا ۶_۷ ساعت بعد تزریق خیلی گریه و بی قراری کرد. با این که استامینو ...
عزیزم میشه به خواهشی ازت بکنم میشه یه زنگی به شبکه بهداشت محله تون بزنی وبررسی واکسن دوماهگی موجود دارن یانه من خواهر زاده ام دوماه و ۲۰ روز اش شده رو ۳ماهگی خواهرم هربار زنگ میزنه بهداشت میگن واکسن نیست نداریم حتی چند بارم حضوری مراجعه کرده دست خالی برگشته
لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
عزیزم میشه به خواهشی ازت بکنم میشه یه زنگی به شبکه بهداشت محله تون بزنی وبررسی واکسن دوماهگی موجود د ...
منم واکسن دوماهگیشو یه هفته بعدش زدم چون میگفتن نداریم. واکسن چهارماهگیشم که باید دیروز میزدم زنگ زدم گفتن اینو هم نداریم. نمیدونم چه خبره تو این مملکت
اره عزیزم بگو واکسن دارن یانه در کل آخه شهرستان ما همه چیش در هم برهمه هیچی سرجاش نیست .. اگه داشتن که من بگم خواهرم حداقل بره جاهای دیگه بپرسه اگه داشتن بره اونجا بزنه
لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
من فامیلامون تو مریوان ۱۵ روز پیش واکسن بچشو سر موقع زد
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_