2777
2789
😁😁😁😁

الا دخترم نوجوان هستش همش میپرسید چرا دارند نصف شبی صندلیهاشون رو رو زمین میکشند مونده بودم چی بگم بهش 😂🤧

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خانمه شاغل شبا کارای خونش میکنه

شاغل که بود ولی باز نشسته  شده فکر کنم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
الا دخترم نوجوان هستش همش میپرسید چرا دارند نصف شبی صندلیهاشون رو رو زمین میکشند مونده بودم چی بگم ب ...

من بچه ندارم ولی احساس میکنم شوهرم تحریک میشه واصلا از این قضیه خوشم نمیاد

من بچه ندارم ولی احساس میکنم شوهرم تحریک میشه واصلا از این قضیه خوشم نمیاد

خیلی بده ما هم یه همسایه داشتیم خانمه خیلی با ناز و قر و فر حرف میزد با همه خیلی رو مخ بود  خدا رو شکر رفتند 

اینکه خیلی  ناجور تره

ما هم دیوارمون مشترک هست بگو روزها فعالیت کنند شما هم در طول روز همیشه صدای تلویزیون ات روشن باشهمت ...

😅😅😅

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
نکنه صدای ماهم میره طبقه بالا🥲🤣🤣خاک برسرم

در این مواقع تلویزیون رو روشن کن با صدای بلند 

سلام همسایه مون خیلی سرو صدا میکنن بخصوص شبها بعضی مواقع واقعا آدم. میمونه چکار کنه

به مدیر ساختمون بگو    خودت بگی اهمیت نمیدن اما وقتی حس کنن کل ساختمون داره آبروشون میره آروم میشن  همسایه ما میگفتم خفه شین یا میکوبیدم دیوار اهمیت نمی‌داد اما وقتی به مدیر ساختمون گفتم آمد عذرخواهی کرد گفت باید به خودم میگفتی گفتم یعنی داد میزدم ساکت نمیشنیدی؟ اما من صدای نفساتو می‌شنیدم  خودشو زد به خریت اما دیگه تکرار نکرد خداروشکر اونا رفتن اما لعنت به همسایه بالایی صبح با صدای بمب تکون خوردم بیدار شدم گفتم وای اسرائیل داره میزنه پاشم پنجره رو نگاه کنم تلوزیون روشن کنم ساعتو نگاه کردم دیدم ۶ صبحه گفتم ای بابا بازم طبقه بالایی بیدار شد 

در این مواقع تلویزیون رو روشن کن با صدای بلند

نه مارعایت میکنیم مخصوصاهمسرم دیگه سروصدانداره که😑😑اونادارن خودشونوچس میکنن فقط اوایل عروسی اونم دست خودآدم نیست