namnamasgari مدیر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 عنوان هاله بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 49 پست دوستان تو رو خدا کمک کنین این هاله که میگبن چطوریه الان بی بی گذاشتم بعد هاله جوریه که انگار میدونم خط تی دقیقا کجاش میافته خیلی خیلی کمرنگه میشع راهنمایی کنین دستام داره میلرزه ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه.. 1396/08/27 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگس_سادات_منیری عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6820 اره چرااینجوری شده خراب نیست خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 اره چرااینجوری شده خراب نیست نمیدونم تاحالا ایتجوری نشده بود برام یعنی منفی بود کلا اون تیکه صورتی نمیشد همین شکم برانگیخت ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
zizi_khanom عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 6071 اصلا تو عکس معلوم نیست خودمم همون لحظه که قطره چکونی ریختم دقت کرده هاله شد عزیزم پس منفیه خوش اومدی عشق کوچولوی من
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 اين منفيه يجوريه به نظرتون بی بی خرابع؟ ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
نرگس_سادات_منیری عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6820 سینه دردنداری خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 رنگش کامل پخش شده..یکی دیگه تست کن..عکس اونو بزار ندارم دیگه باید صبر کنم تا پس فردا جا داروخانه شبانه روزی نداره ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
نرگس_سادات_منیری عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6820 اونیکه صورتی شده روتازه گذاشتی خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 سینه دردنداری نه فقط صبح به صبح که شوهرم میخوام راهی کنم گلاب به روت حالت تهوع دارم یک ساعت نیخوابم درست میشه ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
مامی_آفتاب عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 1529 ندارم دیگه باید صبر کنم تا پس فردا جا داروخانه شبانه روزی نداره اینشالله که پس فردا باخبرهای خوش میای..توکلت به خداباشه خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 اونیکه صورتی شده روتازه گذاشتی نه همونه میبینی چجوزیه من هیچ وقت اینجوری نشده بود برام ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 اینشالله که پس فردا باخبرهای خوش میای..توکلت به خداباشه خیلی دعام کنبن ده ماه منتظرشم چشمام خشک شد هر ماه بی بی زدم و گریه کردم و نیومد ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 من میبینم حالتو ان شالله بارداری تو رو خدا دعا کنین من خل شدم دیگه ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..