2777
2789
عنوان

زلزله

549 بازدید | 33 پست

همش میترسم چی کار کنم ؟؟

شنیدین که حدیث داریم یکی از گناهانی که باعث زلزله میشه زنا است و گناهه

اینجا مردم شهرش بدترین مردم شهر دنیا رو داره ، دوست دارم از این شهر گوه فرار کنم برم خارج اما موقعیت نیست

هر روزم زلزله میاد ط شهر گوه این بی وجدانا ، خونه ما همش در حال لرزش ما همش در حال ترس خواب ندارم میترسم.. مامانم همش از خواب میپره.. جوری زمین عرش میکرد چند وقت پیش اصلا ترسش ط جونم مونده خدا لعنت کنه مردم بد و 

خدایی این شهر چه غلطی کردن که خدا عذاب براشون فرستاده؟؟ 

من تا حالا ط عمرم زلزله با این صدای غرش نشنیده بودم

الان چی کار کنم خواب ندارم ؟ میترسم

میتررررررررررسم

الانم ک چند روز گذشته شبها صدا های عجیب غریب میاد 

خدایی مگه زنا بدترین گناه کبیره نیست ؟؟ اخه چرا واقعا؟؟ 

آقا هر کی زنا کرد خدا باید از خودش انتقام‌بگیره چرا از کل مردم شهر میگیره؟ این خدا هم بی منطقه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجایی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

چه ربطی ب گناه داره زلزله؟؟؟

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

نماز آیات که میخونی بعد زلزله یا نه؟

من میخونم خدا شاهده فقط این بی وجدانا مردم شهرش فکر کنم نمیخونن من یک نفری بخونم جونه۱۰۰ هزار نفر و نجات بدم دیگه زلزله نیاد؟خوب با یک گل بهار نمیشه

خارج که بیشتر زنا میکنن چه ربطی داره  ببین یه کاری کن یه میز بزرگ آهنی سفارش بده زیرش بخوابید البته اگه تو آپارتمان نیستین فکر کنم این جواب باشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...