__giso__ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 155 عنوان حالم خیلی بده😔😔 67 بازدید | 4 پست نامزدم مهمونمون بود شام باهاش شوخی میکردم یهو بابام با لحن تند باهام صحبت کرد انقدری ناراحت شدم گریم گرف درجانامزدمم ی لحظه ترسید دیگ اصلا بیچاره نتونست شام بخوره موند تو گلوشحالم واقعا بده همه چی بخاطر شوخی من شد 1403/08/21 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__giso__ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 155 سر شام شوخی میکردین نه سفره رو پهن کردیم من حالم خوب نبود دندونمو کشیدم بعد شامم قرار بود مهمون بیاد ب نامزدم میگفتم زود نرو اونم هی میگف نمیتونم بشینم یهو صدامون رف رو مخ بابام😑
پریاجوووونی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1542 نه سفره رو پهن کردیم من حالم خوب نبود دندونمو کشیدم بعد شامم قرار بود مهمون بیاد ب نامزدم میگفتم زود ... خودتو ناراحت نکن عزیزم اون لحظه شاید ذهن پدرت درگیرمسئله ای بوده و با صدای شما یهو حس کلافگی بهش دست داده
__giso__ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 155 خودتو ناراحت نکن عزیزم اون لحظه شاید ذهن پدرت درگیرمسئله ای بوده و با صدای شما یهو حس کلافگی بهش دست ... فداتشم عزیزم فرمایشت صحیحه اره ولی نامزدمم بیچاره بد ترسید بعدش اصلااا نتونست شامو بخوره😔