2777
2789

من یه کارت دارم کلا پول درشت و اونجا میریزم 

اصلا بهش دست نمیزنم 

یه کار خرید میزارم که بیشتر از ۳تومن توش نمیزارم 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه کارت دارم کلا پول درشت و اونجا میریزم اصلا بهش دست نمیزنم یه کار خرید میزارم که بیشتر از ۳تومن ...

کلا من اراده ندارم،ته جیبم ده تومنم داشته باشم باید حداقل ادامس بخرم،اصلا نمیتونم پول داشته باشم و خرج نکنم

اشتباه من🥲
من همونم ندارم😐🤦🏻‍♀️

ای بابا من تا پارسال که سر کار میرفتم اکثر حقوقم خرج خریدهای شخصی و قسط ها میشد ولی از سال گذشته هر چی خرج می کنم از مقدار پس اندازم به شوهرم گفتم باید بهم بدی چون درآمد ندارم منتظرم بچم بزرگتر بشه برم سر کار

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

طلا طلا طلا

درضمن یه کارت بانکی دارم دست شوهرمه یه سیم کارت هم دارم ک شوهرم نمیدونه هر از گاه ۵۰۰ تومن با همراه بانک از کارتش پول برمیدارم و داخل کیف پول جمع میکنم وفتی به حدنصاب میرسه میرم طلا میخرم و میذارم صندوق امانات بانک

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
کلا من اراده ندارم،ته جیبم ده تومنم داشته باشم باید حداقل ادامس بخرم،اصلا نمیتونم پول داشته باشم و خ ...

برو پول هات طلاهای ریز بخر به فکر آینده باش روزگار یه دفعه ای جوری می چرخه که به ذهنت هم خطور نمی کنه 

کلا من اراده ندارم،ته جیبم ده تومنم داشته باشم باید حداقل ادامس بخرم،اصلا نمیتونم پول داشته باشم و خ ...

پس یکاری کن 

یه کارتت که به کسی از خونوادتت که قابل اعتماده بده 

که نتونی بگیری خرج کنی

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

ای بابا من تا پارسال که سر کار میرفتم اکثر حقوقم خرج خریدهای شخصی و قسط ها میشد ولی از سال گذشته هر ...

من خیاطی میکنم خوبم پول درمیارم ولی اصلا نمیتونم پس انداز کنم 🤦🏻‍♀️

اشتباه من🥲

نه فکر کنم اشتباه گفتم شاید تاپیک اوپرا بود درمورد مدیریت هزینه و پس انداز 

تا تگ کنم چک کنم

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من خیاطی میکنم خوبم پول درمیارم ولی اصلا نمیتونم پس انداز کنم 🤦🏻‍♀️

یه کارت بزار کنار و به خودت قول بده بهش دست نزنی برو طلا بخر من دوباره که برم سر کار یه بخش از حقوقم برای خودم جمع می کنم 

طلا طلا طلا درضمن یه کارت بانکی دارم دست شوهرمه یه سیم کارت هم دارم ک شوهرم نمیدونه هر از گاه ۵۰۰ تو ...

من شوهرم پول میده خودمم پول درمیارم ولی پس انداز نمیکنم🤦🏻‍♀️

اشتباه من🥲
پس یکاری کن یه کارتت که به کسی از خونوادتت که قابل اعتماده بده که نتونی بگیری خرج کنی

میدونی اگه یه پارچه خوشگل یا لباس شیک ببینم دست و پام شل میشه باید بگیرم،یا شوهرم که بگه پول ندارم دلم واسش میسوزه و فوراً میارم پولارو میدم بهش

اشتباه من🥲