2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم 😔

368 بازدید | 15 پست

خیلی دلم گرفته ،اینهمه هوای مادرشون رو دارم بعد امشب خودش با مامانش دعواش شد اونم نه یک بار چند بار ، من فقط یک کلمه گفتم خودتو اذیت نکن داداشت هم خیلی وقتا میگه چیزی نگم بهش بهتره چون مادرم کار خودش رو میکنه ، بعد برگشته میگه راست میگه تو که اصلا چیزی نگو بالاخره عروسی من دخترشم خیلی بهش نزدیکم باز ببین ناراحت میشه دیگه چه برسه به تو 

به شوهرم گفتم اون لحظه جوابش رو ندادم گذاشتم وقتی مادرت به مشکلی میخوره بشینم سر جام بگم هر چی باشه من عروسم حرف نزنم بهتره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز خاصی هم نگفته‌ها. راستشو گفته. چرا ناراحت بشی؟

خوب چرا وقتی خودشون نیستن و پی زندگیشونن بقیه کارا رو به من میگن خوب اونموقع هم بگن عروسه داخل آدم حسابش نکنیم

ولی من بی ادبی توجملش ندیدم گلم حساس شدی فقط گفته ک مامان ازمن ک دخترشم ناراحت شده شماک عروسی چیزی نگو میخواسته حرمتت حفظ بشه خب هرچی باشه عروس مث دخترادم ک نمیشه مث مادرشوهرک مادرادم نمیشه

خوب چرا وقتی خودشون نیستن و پی زندگیشونن بقیه کارا رو به من میگن خوب اونموقع هم بگن عروسه داخل آدم ح ...

فقط بهت یه واقعیت رو گفته. واقعا چیز بدی نگفته.

عروس دختره به نظرت؟ میشه عروس واقعا خوب و عزیز باشه، اما برای اکثر مادرشوهرا دختر نمیشه. الان مادرشوهر شما هر چی هم خوب باشه، برات مثل مادر میشه؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
فقط بهت یه واقعیت رو گفته. واقعا چیز بدی نگفته.عروس دختره به نظرت؟ میشه عروس واقعا خوب و عزیز باشه، ...

خوب دیگه منم میگم پس چرا وقتی کار دارن من رو درگیر میکنن اونموقع هم من رو داخل آدم حساب نکنن

خوب دیگه منم میگم پس چرا وقتی کار دارن من رو درگیر میکنن اونموقع هم من رو داخل آدم حساب نکنن

دچر از جونت نگفت داخل آدم نیستی که.

گفت وقتی من دخترشم اینجوری میکنه، شما که عروسی...

و درست گفته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
دچر از جونت نگفت داخل آدم نیستی که.گفت وقتی من دخترشم اینجوری میکنه، شما که عروسی...و درست گفته.

خیلی دلم ازشون گرفته بار اولشون نیست که ، ۳ ساله عروسشونم یه مناسبت نشد تبریک بگن بهم ، روز زن رفتم برا مادر شوهرم کادو خریدم بهش تبریک گفتم یه کلمه نگفت روز تو هم مبارک