2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی گف نیس؟ کشور خودتو خواهشا با کشورای پیشرفته مقایسه نکن

حتی پیشرفته ترین کشور هم مشکلات خودشو داره چطور میتونی همچین چیزی بگی مثلا ی کشور پیشرفته بگو که مشکلی نداشته باشه؟تازه ما نسبت به بعضی کشورا خیلی آزادی داریم ..

حتی پیشرفته ترین کشور هم مشکلات خودشو داره چطور میتونی همچین چیزی بگی مثلا ی کشور پیشرفته بگو که مشک ...

من به آزادی چیکار دارم 

یه سر برو خرید هر روز برو قیمتارو مقایسه کن بعد بگو ما بهتریم تازه

ببین من حدی میتونی تنظمین کنم که ادم مطمئنیه و واقعا همین یباره و هودم بعدش نمیخوام ادامه بدم و درر ...

منم فکر میکردم آدم مطمعنیه ۶ سال بامن بود هرروز کنار هم بودیم باهم میرفتیم مدرسه  و کلاس زبان و باشگاه  صبح تا شب اس ام اس بازی 

جمعه ها میرفتیم بیرون میگشتیم

خیلی دوستم داشت ودوستش داشتم

بعدها که بهم خیانت کرد و ازدواج کرد فهمیدم تمام این مدت هم خیانت میکرده و بازیم میداده

تو فکر میکنی باهاش یه رابطه ساده و کوتاه برقرار میکنی وقتی بیافتی توی باتلاق دیگه نمیتونی بیرون بیای

اینچیزا ته نداره آدمو غرق میکنه

بلایی که من سر خودم اوردم تو نیار

الان من ۲۸ سالمه ولی دلم پیش جوونیم و نوجوونیم مونده

الان دلم میخواد با یه پسر ۲۱ ساله ازدواج کنم 

چرا که بعد رفتن اون آقا افسرده و مریض شدم و نتونستم به وقتش ازدواج کنم و جوونی کنم

درسته زندگیم خوبه ولی آثار زیانبار همون سالا هنوز رو زندگیمه

تو نمیتونی تضمین کنی بعد دوستی باهاش چه اتفاقاتی خواهد افتاد

مثلا من زمانیکه پیش دانشگاهی بودم پدربزرگم منو باهاش دید سکته کرد و تا مدت ها روتخت بود

چون منو خیلی سرتر و پاکتر میدونست و انتظارشو نداشت

ولی من نوجوونیم حروم کردم هربار خواستم کات کنم اومد دنبالم نذاشت رگشو زد تهدید به خوردن قرص برنج کرد

حتی بخاطرم رفت سربازی و سرکار ولی آخرش دربرابر فشارای زندگی دووم نیورد خیانت کرد

من به آزادی چیکار دارم یه سر برو خرید هر روز برو قیمتارو مقایسه کن بعد بگو ما بهتریم تازه

خیلی جاها همینه حتی تو بعضی کشور ها قشر متوسط جامعه خرید خونه براشون غیر ممکنه چه بریه به قشر فقیر

منم فکر میکردم آدم مطمعنیه ۶ سال بامن بود هرروز کنار هم بودیم باهم میرفتیم مدرسه و کلاس زبان و باشگ ...

تو هنوزم خیلی جوونی و کلی کار داری برای زندگیت اینجور فکر نکن 

و من اصلا جدی اونجور نیستم که سر ی پسر خودنو ناراحت کنم و افسرده بشم و نهایتش دو سه تا قطره اشکه و میرم دنبال زندگیم میخوام برام درس بشه تا دیگه هیچوقت نخوام دنبال این چیزا برم و خودمم دوست ندارم درگیر باشم ولی واقعا نمیشه اینا هر روز داره بیشتر و بیشتر میشه اگه نگم احساس میکنم بیشتر بهم آسیب میزنه تا بگم

تو هنوزم خیلی جوونی و کلی کار داری برای زندگیت اینجور فکر نکن و من اصلا جدی اونجور نیستم که سر ی پسر ...

میدونم چی میگی عزیزم

ولی اگر میخوای ریسک کنی دوستی حضوری رو امتحان نکن

بعدا از خودت بدت میاد که چرا خودمو پیش یه پسرغریبه آدم بده کردم 

توی مجازی بدون رد و بدل کردن شماره و عکس رل بزنی بهتره 

ولی من میگم نکن بیشتر از قبل آسیب میبینی

من ترم یک اول دبیرستان معدلم پایین شد چون با فکر و خیال اون نمیتونستم درس بخونم

گفتم رل میزنم انرژی میگیرم درسمم میخونم درحالیکه بعدش اصلا نتونستم درس بخونم ترم دو معدلم بدتر هم شد

اگر میتونی ازش دوری کن و کلاساتو جابه جا کن

و عیب و ایرادای اون آدم رو تو ذهنت پررنگ کن

برو اینستا ببین چقدر پسرای بهتر هست

توپیجای دانشگاها بچرخ پر از پسرایی که قطعا خیلی بهترن

بیشتر باخانواده صمیمی و رفیق شو

تفریح کن بیرون برو بازی کن

خوراکی های موردعلاقت رو درست کن و بخور

کیک و شیرینی بپز 🥲

آشپزی کن کارای هنری انجام بده

سرتو همه جوره گرم کن 

فعلا یه مدت سمت فیلمای عاشقانه و آهنگ ها نرو

من تضمین میکنم تا ۶ ماه دیگه دوپامین خونت نسبت بهش میاد پایین درست میشی

به شرط اینکه بهش فکر نکنی که وابستش نشی

❤️

میدونم چی میگی عزیزمولی اگر میخوای ریسک کنی دوستی حضوری رو امتحان نکنبعدا از خودت بدت میاد که چرا خو ...

میدونی من از این خوشم‌ میاد‌ چرا باید برم مجازی؟

من کلا تو زندگیم همین یباره کراش زدم در صورتی که دوستام از هفتم تو رابطه بودن میدونم خنده داره و باورش سخته ولی جدی میگم 

میدونی من از این خوشم‌ میاد‌ چرا باید برم مجازی؟من کلا تو زندگیم همین یباره کراش زدم در صورتی که دوس ...

شاید اونم ازت خوشش میاد ولی به نیت ازدواج

بعد تو اگه بری سمتش از چشمش بیافتی

یا سرنوشتتون عوض بشه

راستی خودت میخوای بهش پیشنهاد بدی؟

اگه قبول نکنه چی؟

رفیق منم به یکی پیشنهاد داد هم مستقیم هم واسطه هرکار کرد قبولش نکرد

حتی براش کادوی گرونم خرید

آخرش بهش گفت منو میخواد 😑 دوستیه مارو سرد کرد

شاید اونم ازت خوشش میاد ولی به نیت ازدواجبعد تو اگه بری سمتش از چشمش بیافتییا سرنوشتتون عوض بشهراستی ...

برگام دنیا چقد عجیب شده

اره خودم‌ میخوام بهش بگم 

و اگه هم قبول نکنه هم مهم نیست فراموشش میکنم ولی خیلی برام سخته بهش بگم میتونی در این باره کمکم کنی؟ممنونتم