2777
2789
عنوان

این بچه چی میبینه ب دادم برسید

327 بازدید | 22 پست

برادرزادم مامانش رفته خونه باباش. اینم بخاطر مدرسش اومده شهرما .هرچند شب یکباری از خاب میپره و همش گریه میکنه با ترس و لرز جن میبینه چیزای ترسناک میبینه هرچیم بگیم نمیفهمه حالت خاب داره میبرمش دسشویی سرصورتشو میشورم از خابش بیدار میشه اروم میشه تروخدا بگین چیکارش کنم همه خودش نابود شد هم منو نابود کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئنی چیز ترسناک میبینه من خودم مامانم میگفت بچه بودی میدیدی منظورم اینه مطمئن باش شاید از فشار روحی و استرسی باشه که به خاطر پدر و مادرش میکشه

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

شبا تو بغلت بخابونش خودش میگه جن میبینم؟؟ قبل خواب قصوت قران بزارین بالاسرش تا بخوابه براش قبل خواب ...

ارع چند دقیقه قبل از خاب پرید همش گریه میکرد میلرزید میگفت جن بود کوچیک بود داییم جن شده بود 

ارع چند دقیقه قبل از خاب پرید همش گریه میکرد میلرزید میگفت جن بود کوچیک بود داییم جن شده بود

ای وای برای یکی ازدوستانم همین اتفاق افتاد دید که مادرش به شکل ن شده بنظرم دارن اذیتش میکنند