2777
2789
عنوان

دختر دایی فضول

177 بازدید | 8 پست

تو رو خدا بیاین کمک من یک دختر دایی دارم خیلی فضوله، کلا سرش تو زندگی بقیه س، از زندگی ش اطلاعات نمیده، ولی خودش از همه اطلاعات میگیره، 

چیکار کنم تو زندگیم دخالت نکنه، یک وقت تو آینده با خواهرش شوهر، جاری م دوست نشه؟ 

خیلی م دو رو ، و حسوده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش رو نده جواباشم سر بالا بده 

یا سعی کن جاهایی که میره تو مخت مثل خودش رفتار کنی عین خودش سوال پیچش کم انقده که زمان نرسه به سوالات اون

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

بهش رو نده جواباشم سر بالا بده یا سعی کن جاهایی که میره تو مخت مثل خودش رفتار کنی عین خودش سوال پیچش ...

تو فامیل معروف به کنجکاوی ، فضولی، ولی اصلا من دلم نمیخاد با خانواده شوهرم دوس بشه.

تو فامیل معروف به کنجکاوی ، فضولی، ولی اصلا من دلم نمیخاد با خانواده شوهرم دوس بشه.

فکر نکنم بشه اصلا 

خیلی رفتو امده نزدیک دارین؟ در حد اینکه خانواده شوهرت با فامیل خودت برنو بیان؟ 

اگر ندارین نگران نباش فکر نمیکمم اصلا پیش بیاد زیاد برخوردی

فکر نکنم بشه اصلا خیلی رفتو امده نزدیک دارین؟ در حد اینکه خانواده شوهرت با فامیل خودت برنو بیان؟ اگر ...

تازه نامزد کردم، دیشب پیام داده، از دختر جاری ت خوشم اومده ، برا پسر همسایه مون، 

میترسم تو مراسما ازش شماره اینا بگیره...یا باهم دوس شن

تازه نامزد کردم، دیشب پیام داده، از دختر جاری ت خوشم اومده ، برا پسر همسایه مون، میترسم تو مراسما از ...

اوووو این دیگه خییییلی فضوله اخه پسر همسایه به اینچه😐😐😐

خودش متاهله؟

اوووو این دیگه خییییلی فضوله اخه پسر همسایه به اینچه😐😐😐خودش متاهله؟

آره بابا متاهل 

ولی اصلا مادرشوهر، خواهرشوهراشو، جاری شو با کسی آشنا نمیکنه، ۷ سال ازدواج کرده، نشده خانواده خودش و شوهرشو باهم دعوت کنه، فقط شب عروسی ما دیدمشون تا الآن....مث کره شمالی فقط اطلاعات میگیره....حتی برا فوت پدر شوهرش، ما مسجد و مراسم رفتیم....مارو برا تالار نگفت، که یک وقت نریم آشنا بشیم