2777
2789
عنوان

صدای پرنده ها و زلزله

475 بازدید | 38 پست

سلام چن دقیقه س کلللل شهر پرنده ها جیک جیک میکنن و صداشون میاد و آروم ندارن شوهرم از بیرون اومد گفت پایین شهرم همین بوده

راست میگن که نشونه ی زلزله س؟ 

یا دارن کوچ میکنن؟؟ 

میترسم بخوابم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وتسه زلزاه چهارپایان شنیدم مث سگو و گاو

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

کدوم شهر؟

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خیییییلی غیرطبیعی سرصدا دارنصداشون میاد یه ربع بیشترهتوروخدا چکار کنممیترسم بخوابم

یک سوال .مگه شب هم پرنده سر صدا داره 

تو خونه تون پرنده دارین ؟

یا بیرون؟

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عزیزم فقط دوسه دقیقه قبل میفهمن دوسه بار که شهر ما زلزله شد عروس هلندیمون شروع کرد بال بال زدند و سر ...

اینا الان یه ربع صداشون میاد شدید

کل شهر

بعد زلزله شما چن ریشتر بود؟ 

اینا الان یه ربع صداشون میاد شدیدکل شهربعد زلزله شما چن ریشتر بود؟

نترسین فقط خونسزد باشین و هوشیار بخوابین

انشالله که هیچی نیست و پرنده ها دارن آماده کوچ زمستونی میشن😍

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...