2777
2789
عنوان

خار پاشنه

90 بازدید | 2 پست

من چند ماهی هست خار پاشنه دارم درد در دوتا مچ‌پا دارم موقع بلند شدن اولش لنگون‌لنگون راه میرم کسی هست که خار پاشنه داشته ودرمون شده باشه ممنون میشم بگید چی کار کردید قرص یا دارویی مصرف کردید هم بگید

به پاشنه آمپول میزنن

راه رفتن روی سنگ داغ هم خوبه

توی یه پارچه نمک بریزید و گرمش کنید، بعد پاشنه هاتونو روش بذارید

۱۴۰۳/۱۱/۹ تا ۱۴۰۳/۱۲/۴ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست

سلام! من یکی از دوستانم هم خار پاشنه داشت و مدت‌ها از درد و لنگیدن موقع راه رفتن رنج می‌برد. برای درمان، ابتدا دکتر میرزاصادقی بهش توصیه کرد که فیزیوتراپی انجام بده و کفی مخصوص پاشنه استفاده کنه. بعد از چند هفته استفاده از کفی و انجام تمرینات فیزیوتراپی، وضعیتش خیلی بهتر شد. البته در کنار این‌ها، بعضی داروهای ضد التهاب هم مصرف کرد که به کاهش درد کمک کرد.

بعضی وقت‌ها ممکنه پزشک داروهای مسکن یا ضد التهابی مثل ایبوپروفن یا دیکلوفناک تجویز کنه تا درد و التهاب کاهش پیدا کنه. در مورد درمان‌های دیگه مثل تزریق یا عمل، بستگی به شدت مشکل داره و باید با پزشک مشورت کنی.

اگر درد زیاد یا مزمن شده، حتماً بهتره با یک پزشک متخصص مشورت کنی تا درمان مناسب رو شروع کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷